Hogyan mondjam el a szüleimenk, hogy el szeretnék menni a buliba? Annyira tanácstalan vagyok.
Egyik osztálytársamnak jövőhéten lesz a szülinapja és péntek estére szerveztek neki egy meglepetés szülinapibulit:) Engem is meghívtak és nagyon örülök neki, mert sok barát, ismerős ott lesz:)
Csakhogy apumnak pénteken lesz a születésnapja és nővérem is jön majd haza arra a hétvégére.
Nagy dilemmában vagyok, egyszerűen nem tudom mit csináljak. Régóta úgy alakult (4-5 hétvége óta), hogy nem voltam bulizni, mert mindig közbejött valami, na meg még is csak szülinapi buli és szeretnék elmenni.
Itthon már elmondtam korábban is, de a szüleim nem mondták, hogy elmehetek-e vagy sem..
Valószínűleg péntek este (1,5-2 órát) anyum sem lesz itthon, mert vissza kell menni a munkahelyére.
Arra gondoltam, hogy - szombaton anyukám délelőtt dolgozik és - délután felköszöntenénk apukámat. Szerintetek ez így ciki lenne? Mit szólnátok hozzá, ha ezt mondaná nektek a kamasz lányotok? Elengednétek bulizni?
Szerintetek jó, ha így mondom el a szüleimnek, hogy el szeretnék menni a buliba?
15/L
Hm:)
Ez nagyon jó ötlet!
A másik, ami még eszembe jutott, hogy péntek reggel felkelek egy 5 perccel hamarabb és felköszöntöm akkor az apukámat, az ajándékot odaadom neki délután, ha nem dolgozik ( még nem tudja, hogy kell-e dolgoznia) vagy szombaton.
Egyébként mi tartjuk a pénteki böjtöt, így ilyenkor anyukámék nem fogyasztanak semmilyen alkoholt, tehát, ha pénteken ünnepelnénk, nem tudnánk koccintani, és hiába sütnénk neki, hiszen csak 3x lehet enni. Tehát a szombat ebből a szempontból is előnyösebb lenne:)
Köszönöm!
Szűk családi körben (anya, apa, nővérem és én) még nem tudjuk mikor ünnepeljük, mert anyum péntek este még dolgozik és szombaton is. Apumnak pedig olyan a munkahelye, hogy nincs kötött munkaidő, amikor kell, akkor dolgozik. Vendéglátásban dolgozik, van, amikor este 7-8 körül jön el a munkahelyéről, ami autóval kb. 1 órára van tőlünk. Ezért nem tudjuk még, mikor köszöntjük fel. Na meg az is kérdéses, hogy nővérem melyik busszal tud majd haza jönni pénteken.
Persze, a korosztályom nagy része kiborulna, ha nem mehetne el péntek este és hogy őszinte legyek, lehet, hogy én is. Ha pl. itthon maradok, mert felköszöntjük apumat, de közbe mégse lesz az egészből semmi, akkor igenis kiborulnék, mert nagyon jó buli lesz és az utóbbi néhány hétben nem is voltam bulizni..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!