Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Hogy zajlik egy nyílt nap? Te...

Hogy zajlik egy nyílt nap? Te kivel mentél?

Figyelt kérdés
jelenleg 8.os vok és jövő héten lesz nyílt napom a középsuliba ahova menni szeretnék és kicsit félek milyen lesz..
2011. nov. 8. 20:44
 1/5 anonim ***** válasza:

semmi gáz! én már voltam 3-on. a gyerekek szimpatikusak, bár iskolától függ, de azért azok. többféle nyílt nap van. van olyan, ahol beülhetsz órákra, megnézeted őket, és az igazgató rövid beszédet tart a látogatóknak az órák előtt, ismerteti az iskolát.

voltam olyanon is ami pedig olyan, hogy nem mehetsz be órákra, de körbevezetnek az iskolában, minden fontosabb (ebédlő, tornaterem) helyet megmutatnak, van hogy megnézheted mondjuk a kémia szakkör néhány kísérletét, vagy a színjátszókörét.

van ahol mindkettő.

van ahová telefonon be kell jelentened magad előre, van ahol nem.

én mindig a barátnőimmel mentem.

2011. nov. 8. 21:04
 2/5 anonim ***** válasza:

Sokféle, iskolától függ. Én anyuval mentem. ELőször lesz egy megbeszélés, ahol elmondják a suli szokásait, rendjét, oktatás célját stb. Aztán körbevisznek a suliban. Na, hogy azt most úgy mindenkit, agy csoportokra bontotok, és hogy osztályokba is benézhettek-e az órákra, sulitől függ.

Nálunk bejöhetnek a kicsit 20 percre, és nézhetik az órát.

2011. nov. 8. 21:08
 3/5 anonim ***** válasza:
Mitől félsz? Neked meg se kell szólalnod, ahol én voltam ott igazgató tartott beszédet meg beülhettünk órára, ahova megjárok ott ugyan így van, bár a beszédet nem tudom mert ott nem vagyok ott, csak órán.
2011. nov. 8. 21:24
 4/5 anonim ***** válasza:
Én gimibe tanulok és mi nagyon várjuk a nyílt napot. Olyankor megnézzük kik lehetnek majd az újak. Nem lesz semmi különös.
2011. nov. 11. 12:01
 5/5 anonim ***** válasza:

nem lesz semmi különös annyi lesz hogy az igazgató beszél egy sort utána belehet ülni /márahol/ órákra megnézni

nálunk általában várják a 8.osokat /kiváncsiak vagyunk rájukde csak messziről/

nálunk mindig kivan jelölve néhány ember hogy kisérgese őket...

2011. nov. 11. 15:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!