14 éves vagyok és kiveszik az orrmandulámat! Nagyon félek. Nagyon fáj? Hogy zajlik le egy ilyen műtét? Ha ez műtét. Elaltatnak? Érzéstelenitő vagy mi? Belelehet hallni?
Bocsánat a sok kérdésért,de mikor kb 2 hónapja vagbél gyanújaként bent voltam 5 napot a kórházban és végül nem vették ki,mert lelett jegelve,azóta félek a kórházaktól.Mikor láttam milyen lepukat meg hogy zajlik le egy ilyen.
Kicsinek is elég sokat voltam a kórházban,de most félek.
Tudom,hogy ez gáz,de ebbe tényleg belelehet hallni??
nyugi nemfáj meg tényleg alatatás is van
öcsémnek 3szor vették ki, és nemvotl egy rossz szava sem, szóval nyugi, túléled majd :D
Öcsédnek hány mandulája volt? o.O
Kérdező:
Magáról a műtétről jobb, ha nem tudod hogy zajlik :)
Legyen elég annyi, hogy bemész reggel, ha nagyobbacska vagy akkor kapsz egy kis nyugtatót, betolnak a műtőbe, felfekszel a műtőasztalra, arcodra teszik a maszkot, az aneszteziológus azt mondja majd, hogy számolj vissza 10-től de 8nál már alszol is.
Aztán felébredsz az ágyban, nem fog fájni, maximum csak annyira, mint mikor az orrod kisebesedik pl. egy megfázás után mert sokat fújod.
Másnap vagy még aznap este mehetsz haza.
1 hét pihi és vissza a suliba.
no para
10:59
az orrmandula visszanőhet :D
Köszönmöm szépen,aranyosak vagytok.
Remélem elaltatnak,mert egyszer 10 évesen kiesett a hús a lábámbl (sípcsont) és mikor bevittek nem altattak és annyira rossz volt így feküdni ott,hogy áhh.
Mondjuk lehet,hogy ez óta félek a kórháztól.
Azt mondta az orvos 2 mm bentebb megy akkor lehet,hogy lebénül a lábam,mert pont ütőrénél volt vagy mi és 16 varrásál varták össze,most meg ott vírit a lábamon a nagy varrás. :/
Tényleg köszönöm,azt hiszem most kicsit jobban érzem magam.Az nem érdekel,hogy történik a műtét csak éljem túl,legyek túl rajta és altassanak el. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!