14 évesen hajnali 3kor hazajönni részegen, és cigiszagúan. Csak nálunk van ilyen?
Fiam 14 éves,és rendszeresen így jön haza.Ha elkéreszkedik valahova,és nem engedjük,akkor kimegy az ablakon.Próbáltunk már beszélni vele,de nem hatja meg.
Tanulmányi eredményei romlanak,agresszívebb és kötekedősebb.
Ha kap egy pofont az apjától,nem is érdekli.
Másik fiam két évvel idősebb,ő is eljár,de nem issza magát részegre,és nem is cigizik(vagy nem tudjuk).
Egy ismerősünk volt ilyen,őt úgy nevelte le az apja,hogy ahányszor éjfél után és/vagy nagyon részegen ment haza,elverte a talpát.Tizet kapott,ha részegen,ötöt ha éjfél után ment haza.
Nekünk is ezt kéne tenni?Elverni a talpát?
Nem tudom én vagyok-e a gyökér, de engem a szüleim még a szomszédba se engedtek volna át úgy, hogy éjfél után menjek haza.
Írták már páran, de a megvonás lenne a legjobb módszer. Nem tudja tartani a kapcsolatot a barátaival (csak suliban) vinni suliba, hozni suliból, hogy még véletlenül se tűnjön el a "haverokkal". Nem tudom mekkora pofont ad neki az apja, de amikor én kaptam egy jó nagyot apámtól...2 hétig kussba volt a szám :)
Ha zsebpénz kell neki dolgozzon meg érte! Mosogasson, takarítsa ki a házat stb.. és egy-egy ilyen munka elvégzése után kap, mondjuk 300Ft! Nem tetszik? Ez van :)
Ha pénzt találtok nála vegyétek el, és a haverjai is megfogják unni az osztogatást hidd el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!