Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » 14 évesen hajnali 3kor hazajön...

14 évesen hajnali 3kor hazajönni részegen, és cigiszagúan. Csak nálunk van ilyen?

Figyelt kérdés

Fiam 14 éves,és rendszeresen így jön haza.Ha elkéreszkedik valahova,és nem engedjük,akkor kimegy az ablakon.Próbáltunk már beszélni vele,de nem hatja meg.

Tanulmányi eredményei romlanak,agresszívebb és kötekedősebb.

Ha kap egy pofont az apjától,nem is érdekli.

Másik fiam két évvel idősebb,ő is eljár,de nem issza magát részegre,és nem is cigizik(vagy nem tudjuk).

Egy ismerősünk volt ilyen,őt úgy nevelte le az apja,hogy ahányszor éjfél után és/vagy nagyon részegen ment haza,elverte a talpát.Tizet kapott,ha részegen,ötöt ha éjfél után ment haza.

Nekünk is ezt kéne tenni?Elverni a talpát?

2011. nov. 2. 09:46
1 2 3 4 5
 41/47 anonim ***** válasza:
14,21 vagyok, azért nem csesztet a gyámügy, ha nem jár haza a gyerek és iszik? Mire a gyámügyhöz kerülne a dolog, akkorra elérné a célját. Ha tudsz jobb megoldást, akkor azt írd le, ne a hozzászólásokba köss bele.
2011. nov. 8. 06:18
 42/47 anonim ***** válasza:
Nézd, ha mázlitok van majd kinövi. A verés lehet hogy bejön, de nem valószínű. A lelki terror a legjobb, amit mondott az egyik előző, ez: hogy ha egy drogos lesz te majd akkor is segítesz neki, meg ha a fiad marad akkor is. Egyébként több gyermek csinálja ezt mint hinnétek. Alapból nem kéne éjfélig kiengedni szerintem, de ez más kérdés. Ezek meg nem barátok, tipikusan olyan emberek, akiket csak az ital, meg az anyag tart össze, ha ezeket a szereket megvonnák tőlük nem is tudnának miről beszélgetni, társalogni. Szerintem majd kinövi, én is csináltam ilyeneket, én is kerültem rossz társaságokba, utcai verekedésekbe, mindenbe, de rájöttem hogy a szüleimmel nem csinálhatom ezt. Én is szoktam inni, régen le is ittam magam, de mostmár nem szoktam berúgni, bulizni se nagyon járok el. Hétvégén egy sör, meg csocsó, meg elmegy mellé két-három szál cigi. Mióta ennyi a legnagyobb egészségkárosító szokásom sokkal boldogabb az életem. A szüleimet meg szeretem imádom, és mindennél jobban tisztelem. Pl. most már van hogy el se megyek, és általában 9-re hazajövök.
2011. nov. 14. 19:53
 43/47 anonim ***** válasza:
Tiltani nem szabad semmitől. Meg kell neki mondani hogy nem mehetsz ha mész komoly következmények lesznek. Amint kiteszi a lábát abban a pillanatban be kell zárni az ajtókat és az ablakokat és majd megtanulja hogy hol a határ. Baja nem lesz mert majd max egyik barátjához felugrik.
2011. nov. 23. 18:59
 44/47 anonim ***** válasza:
Bocs nem fejeztem be. Reggel felhívni hogy most más hazajöhet.
2011. nov. 23. 19:00
 45/47 anonim válasza:
az az igazság hogy a fiad füvet árul vagy szívja is
2011. nov. 29. 20:51
 46/47 anonim válasza:

Nem tudom én vagyok-e a gyökér, de engem a szüleim még a szomszédba se engedtek volna át úgy, hogy éjfél után menjek haza.

Írták már páran, de a megvonás lenne a legjobb módszer. Nem tudja tartani a kapcsolatot a barátaival (csak suliban) vinni suliba, hozni suliból, hogy még véletlenül se tűnjön el a "haverokkal". Nem tudom mekkora pofont ad neki az apja, de amikor én kaptam egy jó nagyot apámtól...2 hétig kussba volt a szám :)

Ha zsebpénz kell neki dolgozzon meg érte! Mosogasson, takarítsa ki a házat stb.. és egy-egy ilyen munka elvégzése után kap, mondjuk 300Ft! Nem tetszik? Ez van :)

Ha pénzt találtok nála vegyétek el, és a haverjai is megfogják unni az osztogatást hidd el.

2011. dec. 31. 02:15
 47/47 anonim válasza:
Drogkereskedelemből is pénzhez tud jutni. Bár én is ilyen voltam 14 évesen, nem tagadom. Egészen 18-ig amíg el nem kerültem egyetemre.
2012. szept. 23. 00:03
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!