Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Megengedjem 17 éves lányomnak?

Megengedjem 17 éves lányomnak?

Figyelt kérdés

az elmúlt 2évben minden étvégén bulizott, hajnalban járt haza. Pár hónapja vuszont megváltozott a helyzet és sokat van otthon. Megkért hogy szeretne a barátjánál aludni hétégenként és ha nincs sj tanulni való akkor hétköznap is. Elmondása serint már nemérdekli őt a bulizás mert megunta. A fiút ismerem. Nem túl korai megengedni ezt még?

39 éves 2gyerekes anyuka

2011. okt. 30. 00:07
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem a hétvégi ottalvás,nálatok már mehet.de az,hogy hétköznap a fiúnál,hát nem tudom.
2011. okt. 30. 10:05
 12/19 anonim ***** válasza:
78%
Nem korai ;)
2011. okt. 30. 13:10
 13/19 anonim ***** válasza:
72%
Szerintem sem korai, én 16 éves korom óta rendszeresen alszok a barátommal hétvégén (néha hétköznap is), rám pedig mindent lehet mondani, csak azt nem, hogy ribi lennék.
2011. okt. 30. 13:36
 14/19 anonim ***** válasza:
63%
dehogy korai!
2011. okt. 30. 15:21
 15/19 anonim ***** válasza:
84%

Ha az elmúlt két évben engedted hajnalig bulizni, akkor nem látom értelmét, miért ne aludhatna a barátjánál. Valószínűleg azért változott meg a helyzet (van sokat otthon), mert így vezette elő a kérdést nálad, hogy jó ponttal induljon. Ez nem zárja ki, hogy valóban ráunt a bulizásra. Hétköznap ne aludjon ott. Hétköznap suli van, tanuljon, aztán este telefonáljon a barátjával. Annyit hozzáteszek, hogy ha nem engeded, akkor is megtalálja a módját, hogy lefeküdjön a sráccal, ami persze érthető, épp ezért jobb, ha normális körülmények között teszi és nem szokik rá, hogy spec a suli vécében/diszkóban/szabadban/suli helyett intézze a szexuális életét, ami 17 évesen lehet neki.

18/L

2011. okt. 30. 22:18
 16/19 anonim ***** válasza:
84%

Szerintem sem korai. Én a lányomnak 16 éves kora óta megengedem, hol nálunk, hol a fiúnál. Mára 20 éves nagylányom lett, de nem bántam meg, mert kiegyensúlyozott, érett gondolkodású és felelősségteljes nővé cseperedett. A lényeg, h érezze, veled mindent megbeszélhet, nyitott vagy bármilyen nemű kérdésére tabuk nélkül. Bizalommal és őszinteséggel fogja értékelni.

Szerintem engedd meg neki, de valóban csak hétvégén és iskolai szünetekben. A sulis hétköznapokat töltse otthon, hisz azért még nem felnőtt nő, a családjában él, otthon a helye a legtöbb éjszakán. Ha besegít otthon, illetve az iskolában sincsenek komoly probémák vele, nyugodtan engedd meg h a barátja mellett kellhessen fel reggelente.

43 éves 2 gyerekes anyuka

2011. nov. 1. 10:19
 17/19 A kérdező kommentje:
a te lányod ! neked kell tudni mennyire bízol benne. Sose értettem hogy egy szülő miért idegenektől kérdez ilyet hogy hova engedje a lányát és meddig! Az anya vagy te szabd meg nhogy már más fogja!
2011. nov. 5. 22:24
 18/19 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező, te most magadnak válaszolsz? Jól kiröhögtetted magad! Nagyon ráérsz, úgy látom, ha ilyenekkel szórakozol.
2011. nov. 6. 08:34
 19/19 anonim ***** válasza:

Én meghívnám a srácot vacsorára hozzánk, hogy többet tudjak meg róla.

Viszont, hétköznap nem engedném ott aludni. Ja, és mindenképp: ha már "csinálják", VÉDEKEZZENEK. Ha gumi nélkül akarná csinálni a srác, akkor ne menjen bele, ha szakítással fenyegetőzik, akkor se!

2011. nov. 6. 17:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!