Milyen színű legyen a szobám? 16/L
Figyelt kérdés
Nemsokára festjük a szobám és nem tudok dönteni :S Fenyő bútoraim vannak. Pirosas vörös és bézs + barna között gondolkozom. Szerintetek? Bármilyen ötlet jöhet :) Köszönöm2011. okt. 3. 15:58
22/28 anonim válasza:
barátnőmnek is fenyő bútorai vannak.neki 3 fal barna és egy türkizkék.A barna falakon pedig türkizkék virágminta van.Nagyon jól néz ki.Ha festjük a szobámat én is megcsinálom olyanra:)13/L
23/28 anonim válasza:
alul narancs felül citrom ?
nekem most olyan a szobám színe
24/28 anonim válasza:
Milyen a padlód? Parketta/szalagparketta/hajópadló/szőnyeg? És milyen színű? Ez is fontos. Amúgy a te elképzeléseid közül a bézs+barna jól hangzik. Szerintem a türkiz festés helyett inkább arra a kis területre keress valami színben passzoló tapétát. Szerintem jól mutatna egy csokibarna tapéta arany mintákkal. Nagyon sokat dobna a szobán. De akár lehet türkiz is, ami neked tetszik. Geometrikus formás, virágos, bármi. Szerintem hangulatosabb, mint egy egyszerű festés. És sok helyen hozzá lehet jutni jó áron, főleg ha ilyen kicsi felületre kell. A legegyszerűbb Obi, Praktiker, hatalmas a választék.
25/28 anonim válasza:
Szerintem úgy már sok.Max ha a plafon bézs,a falak barnák,s a dekor türkiz.Meg az egyéb kiegészítők-párna,vázák szb.
26/28 anonim válasza:
22.10-es vagyok. Szerintem ha ilyesmi a szoba: [link]
és ilyesmi a tapéta: [link]
az nem túl sok, főleg mert a tapétából kevés látszik. Ez a tapéta konkrétan nem tetszik, szerintem már túl sok, de csak "hasonlónak" linkeltem, hogy ilyen lenne az elképzelésem. Szerintem nem lenne sok. Nekem harmonikusabban hatna, mint a türkiz, de a türkiz pezsgővé, üdévé varázsolná a szobát, nagyon szép lenne úgy is, csak az nem az én világom. :) (Mondjuk ez: [link] pl. kifejezetten jól néz ki. :D)
27/28 anonim válasza:
Ez ilyen old-school :D Amit utoljára linkeltél. Ilyet lehet mintás gumi hengerrel is csinálni. ( Olcsóbb mint a tapéta, anno tapéta utánozására találták ki :))
28/28 anonim válasza:
Az enyém bordó és feketével van ráfestve egy fa. Falmatricát túl drága lett volna venni ezért inkább részletekben kinyomtattam, a fát és az alapján felrajzoltam, majd festettem.
18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!