Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Ha lenne lányod, -vagy van-...

Ha lenne lányod, -vagy van- akkor mit szeretnél, milyen legyen?

Figyelt kérdés
Hogyan viselkedjen, öltözködjön 12 évesen? Meg szabnád mit vehet fel és mit nem? Mikkel foglalkozhat? Mit hallgathat?
2010. ápr. 12. 13:32
 1/10 dóriyyi ***** válasza:
31%
Remélem nem nagy gond, hogy én is válaszolok!:) 12 éves lány vagyok. Leírnám, hogy nálunk, hogy működik:Đ Alapjáraton normális vagyok:), a viselkedésemmel különösebb problémák nincsenek (nem csak szerintem). 1 dolog zavar, hogy olyan csúnyán tudok beszélni, hogy csak na...erről próbálok leszokni!!! Hát öltözködés tornacsuka, farmergatyó, meg vmi póló legtöbbször:) Ki az akinek 12 évesen megszabják, hogy mi vegyen fel?!?! Jesszus, de jó, hogy nekem nem iylenek a szüleim! Neeem, dehogy szabják megxD amm se szólnak bele ilyenekbe...!!!!! Én ezt nem értem, hogy mikkel foglalkozhat??-hát amivel szeretne, nehogy már kitalálja vkinek az anyja h akkor most mennyél zensuliba aztán focizni vagy mittudom én! Ez hülyeség! És azt hallgatok amit akarok...LOL
2010. ápr. 12. 13:37
 2/10 A kérdező kommentje:

Semmi baj.x3

Nekem sem szabnak meg ilyesmit, kicsit röhejes szerintem is, csak ismerek ilyen embereket, ezért írtam ilyen kérdéseket is. ^__^"

Köszönöm a válaszodat! ^__^

2010. ápr. 12. 13:41
 3/10 anonim ***** válasza:
37%
Szerintem abszolút nem mindegy,hogy mit vesz fel.akkor böven kapna tölem,ha olyan lenne mint ti. Gondolom,hogy ezeket a ruhákat + a márkás cipöket a saját pénzetekböl veszitek?NEM ABBÓL,AMIT ANYUCIAPUCI AD KARÁCSONYRA,hanem abból,amiért TI dolgoztatok meg.Egyböl nem lennél olyan vagány kiscsaj ezekkel a helyesirási hibákkal és a csúnyabeszéddel.
2010. ápr. 12. 14:38
 4/10 anonim ***** válasza:
79%
Remélem, ha felnőtt leszek, lesz majd (legalább) egy lányom! És remélem, olyan lesz, mint én: sokoldalú, kicsit lökött, érdeklődő, irónikus. Örülnék, ha nem úgy nézne ki, mint mindenki más, választékosabban öltözne, mint a többi (bár 12 évesen még elég fiatal:S). Szóval legyen olyan, mint egy kicsit énXD
2010. ápr. 12. 16:19
 5/10 A kérdező kommentje:

Már ne is haragudj, kedves 14:38-as válaszoló, de mi jogon mondasz ilyeneket? Ismersz te engem?

Nem hiszem. Nem járok nagymenő, márkás cipőkbe, nem erre költöm a pénzem. Meg igazából nem is nagyon futná nyolcszázötvenezer converse csukára.

2010. ápr. 12. 18:04
 6/10 dóriyyi ***** válasza:
49%

1. vagyok!

Nem, én sem Conves-re gondoltam! Kínai tornacsuka! Ciki nem ciki, nem érdekel, mert nem hiszem, hogy ez határozna meg. Aki igazán ismer(belül) az pontosan tudja, hogy milyen vagyok és nem csak a külsőmről itélkezik. És nem nem anyucit meg apucit húzom le akkor kapok ruhát amikor ünnep van és akkor se 20.000Ft-osat!!! Nyáron pedig én is segítek és dolgozok. De hiába írom ezt most le mikor ennyiből nem fogsz senkit megitélni. Úgy birom, hogy ebből a pár sórból is rögtön neki esnek a kedves válaszolók a kérdezőnek a helyesírásáért...ez nem helyesírás hanem elgépelés! Igen 12 éves kis csitri mondja ezeket. Sok dolgon keresztül mentem át amin nem hiszem, hogy sok 12 éves átmegy, ezért sokan mondják hogy érettebb vagyok a koromnál(nem csak külsőre). Bocs, hogy kicsit eltértünk a tárgytól!

És bocs, hogy beleszóltam a "nagyok" dolgába...

2010. ápr. 12. 19:59
 7/10 anonim ***** válasza:

Igazad van 12 éves!!:)[13 vagyok:'D]

Remélem hasonló lesz az én lányom ha majd 12-13 lesz!Lehet,hogy néha kicsit hülye vagyok,meg akaratos és sokat beszélek,de szerintem ha nem ilyen lennék hanem az ellentéte akkor nem önmagam lennék és önbizalom hiányos lennék.:D

Nekem 8 éves korom óta nem szabják meg,hogy mit vehetek fel.Amit akarok.Nem vagyok ilyen miniszoknyás,szóval ez a veszély engem nem fenyeget,h anya rámszól reggel,hogy hosszabb szoknyát!!:D:D

Csőgatya[farmer],esetleg ilyen boyfriend gatya,tornacsuka,és valami póló.Persze a pólón valamilyen jó kis minta.[pl.garfield,marvel hósök...]tudom,hogy ez nem valami nagyon nőies,de idáig nagyon senkit sem zavart.:DÉn remekül elvagyok így.

Anyumat nem érdekli,hogy mit hallgatok.:Dmajdnem mindent meghallgatok,de azért vannak bizonyos határok amiken belül[pl.justin bieber soha!!:D:D].Inkább Rock megy,de nem az az őrült rock vagy sose hallgatnék trash metalt vagy heavy metalt.:D:D

Anyum azt mondta,hogy csak azt csináljam amit szeretnék és ő mindenben támogat.:DMegtiltotta,hogy olyat csináljak felnőtt koromban amit nem szeretek.:)

Oké beismerem,hogy nekem csak Converse csukám van.

De az egyiket is out letbe vettük 10ezerért[azért nem m1,h 16ezer vagy 10ezer!!!]A többit meg egy évszakra.[szal télre,őszre tavaszra végig!]Márcsak azért sem kínai,mert bokasüllyedésem van és a kínai tornacipő csak ront a helyzeten.:Spedig engem nem nagyon érdekelne.

amugy nem tom,hogy miért kell elítélni valakit csak mert márkás a ruhája.Mindenki ugy öltözik ahogy tud!

Én nem apuci meg anyuci pénzén lógok hanem,nincs pnálló keresetem,munkába se tudok sehol állni,mert nem hiszem,hogy a környéken van ilyen lehetőség.Anyum munkahelyén 16 éves kortól vesznek fel vkit nyárra.Megis beszéltem vele,hogy majd ha betöltöm 16-ot akkor megyek!!:):)

Nagyon remélem,hogy az én lányomnak hasonló jó,vagy jobb gyerekkora lehet mint nekem!!:)

13/L

2010. ápr. 12. 20:27
 8/10 anonim ***** válasza:

előző vagyok:

Én is eszméletlen rondán tudok néha beszélni.:)

de én be is ismerem nem ugy mint egyes felnőttek.[tanárok között is van ilyen nálunk.>< elöttünk azt mondja,hogy ő soha aztán meg amikor utcán van...:D:D]

ezen én is prblk változtatni és haladok!!:)

2010. ápr. 12. 20:29
 9/10 anonim ***** válasza:
12 évesen nem szabnák neki annyira nagy határokat.Azért már lehet engedni egy kicsit.10-fél 11-es lefekvés,nyugodtan.Tini diszkóba,suli-buliba,barátnőihez aludni bátran elengedném,persze megszabnám,hogy mikor kell hazajönnie,ez a tini diszkó esetén 11 óra lenne,a suli buli esetén a végéig ott kell maradni(persze ha nem akar,akkor nem kell,de akarjon).Csak annyi az öltözködésben,hogy ne legyen annyira k.rvás..majd azt később is elkezdheti.A zenében nem szabnék neki határokat.:D bármit meghallgathat.A neten pedig azt csinál,amit akar,csak pénzt ne költsön semmire,ami nem a javát szolgálja az interneten.És mobiltelefont természetesen 11 évesen kap:D
2010. ápr. 13. 20:47
 10/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszaitokat! x3
2010. ápr. 13. 20:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!