Ha lenne lányod, -vagy van- akkor mit szeretnél, milyen legyen?
Semmi baj.x3
Nekem sem szabnak meg ilyesmit, kicsit röhejes szerintem is, csak ismerek ilyen embereket, ezért írtam ilyen kérdéseket is. ^__^"
Köszönöm a válaszodat! ^__^
Már ne is haragudj, kedves 14:38-as válaszoló, de mi jogon mondasz ilyeneket? Ismersz te engem?
Nem hiszem. Nem járok nagymenő, márkás cipőkbe, nem erre költöm a pénzem. Meg igazából nem is nagyon futná nyolcszázötvenezer converse csukára.
1. vagyok!
Nem, én sem Conves-re gondoltam! Kínai tornacsuka! Ciki nem ciki, nem érdekel, mert nem hiszem, hogy ez határozna meg. Aki igazán ismer(belül) az pontosan tudja, hogy milyen vagyok és nem csak a külsőmről itélkezik. És nem nem anyucit meg apucit húzom le akkor kapok ruhát amikor ünnep van és akkor se 20.000Ft-osat!!! Nyáron pedig én is segítek és dolgozok. De hiába írom ezt most le mikor ennyiből nem fogsz senkit megitélni. Úgy birom, hogy ebből a pár sórból is rögtön neki esnek a kedves válaszolók a kérdezőnek a helyesírásáért...ez nem helyesírás hanem elgépelés! Igen 12 éves kis csitri mondja ezeket. Sok dolgon keresztül mentem át amin nem hiszem, hogy sok 12 éves átmegy, ezért sokan mondják hogy érettebb vagyok a koromnál(nem csak külsőre). Bocs, hogy kicsit eltértünk a tárgytól!
És bocs, hogy beleszóltam a "nagyok" dolgába...
Igazad van 12 éves!!:)[13 vagyok:'D]
Remélem hasonló lesz az én lányom ha majd 12-13 lesz!Lehet,hogy néha kicsit hülye vagyok,meg akaratos és sokat beszélek,de szerintem ha nem ilyen lennék hanem az ellentéte akkor nem önmagam lennék és önbizalom hiányos lennék.:D
Nekem 8 éves korom óta nem szabják meg,hogy mit vehetek fel.Amit akarok.Nem vagyok ilyen miniszoknyás,szóval ez a veszély engem nem fenyeget,h anya rámszól reggel,hogy hosszabb szoknyát!!:D:D
Csőgatya[farmer],esetleg ilyen boyfriend gatya,tornacsuka,és valami póló.Persze a pólón valamilyen jó kis minta.[pl.garfield,marvel hósök...]tudom,hogy ez nem valami nagyon nőies,de idáig nagyon senkit sem zavart.:DÉn remekül elvagyok így.
Anyumat nem érdekli,hogy mit hallgatok.:Dmajdnem mindent meghallgatok,de azért vannak bizonyos határok amiken belül[pl.justin bieber soha!!:D:D].Inkább Rock megy,de nem az az őrült rock vagy sose hallgatnék trash metalt vagy heavy metalt.:D:D
Anyum azt mondta,hogy csak azt csináljam amit szeretnék és ő mindenben támogat.:DMegtiltotta,hogy olyat csináljak felnőtt koromban amit nem szeretek.:)
Oké beismerem,hogy nekem csak Converse csukám van.
De az egyiket is out letbe vettük 10ezerért[azért nem m1,h 16ezer vagy 10ezer!!!]A többit meg egy évszakra.[szal télre,őszre tavaszra végig!]Márcsak azért sem kínai,mert bokasüllyedésem van és a kínai tornacipő csak ront a helyzeten.:Spedig engem nem nagyon érdekelne.
amugy nem tom,hogy miért kell elítélni valakit csak mert márkás a ruhája.Mindenki ugy öltözik ahogy tud!
Én nem apuci meg anyuci pénzén lógok hanem,nincs pnálló keresetem,munkába se tudok sehol állni,mert nem hiszem,hogy a környéken van ilyen lehetőség.Anyum munkahelyén 16 éves kortól vesznek fel vkit nyárra.Megis beszéltem vele,hogy majd ha betöltöm 16-ot akkor megyek!!:):)
Nagyon remélem,hogy az én lányomnak hasonló jó,vagy jobb gyerekkora lehet mint nekem!!:)
13/L
előző vagyok:
Én is eszméletlen rondán tudok néha beszélni.:)
de én be is ismerem nem ugy mint egyes felnőttek.[tanárok között is van ilyen nálunk.>< elöttünk azt mondja,hogy ő soha aztán meg amikor utcán van...:D:D]
ezen én is prblk változtatni és haladok!!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!