Milyen színű legyen a szobám? 16/L
Figyelt kérdés
Nemsokára festjük a szobám és nem tudok dönteni :S Fenyő bútoraim vannak. Pirosas vörös és bézs + barna között gondolkozom. Szerintetek? Bármilyen ötlet jöhet :) Köszönöm2011. okt. 3. 15:58
11/28 anonim válasza:
Kék és barna, az gyönyörű lenne:)
15/L
12/28 anonim válasza:
Barackvirág, kicsit erősebb fajtája.
13/28 anonim válasza:
kétféle zöld középen tapétacsíkkal :)
14/28 anonim válasza:
bordó.. :]
barátnőmnek is olyan és gyönyörű.. :D
vagy esetleg fehér-fekete.. az is csodálatos..;)
15/28 anonim válasza:
Halványzöld, de ha csak a felsoroltak közül lehet választani, akkor bézs-barna.
16/28 anonim válasza:
az enyém piros, fenyő bútorokkal :) nagyon szépen fel lehet dobni, én imádom a hangulatát.
17/28 anonim válasza:
én pirosat akartam,de amikor száradt rózsaszínes lett,de imádom :)) <3 (nem olyan babarózsaszín) egyébként nekem si fenyő bútoraim vannak...
18/28 anonim válasza:
most nem azért, de a válaszolók leírták az összes színt ami létezik, szóval ugyanott tartasz xD
19/28 anonim válasza:
Maradj a barnánál! Válassz valami szép árnyalatot és megvan oldva :)
20/28 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat :) Az egyik fal barna lesz a többi bézs. Még azon gondolkozok, hogy az egyik , ahol szinte csak ablak meg ajtó a fal és maximum 2 négyzetméter látszik a falból , türkiz lesz. Szerintetek nem sok?
2011. okt. 5. 17:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!