13-14 év körüli lányok! Nektek miket engednek meg a
szüleitek?
Figyelt kérdés
Szerintem engem túl szigorúan fognak, pl nem aludhatok ott a barátnőimnél, nem festhetem ki a körmöm, nem sminkelhetem magam... Veletek ezek hogy vannak? 14/L
Én hála Istennek nagyon jó viszonyban vagyok a szüleimmel. Festem a körmöm (suliba is) és a jobb kezemre (mert ugye ballal irtó béna vagyok) anyu is szokott segíteni mintákat rajzolni. Hajat festeni nem akarok, mert szép sötétbarna hajam van, smink szabad, de magamtól hétköznapra nem szeretem.
Barátom van és miután először csókolóztunk, anyuval + a sráccal mindent megbeszéltünk.
Te már kevésbé vagy jó helyzetben, de szorítok...
2012. febr. 12. 16:59
32/38 anonim válasza:
Utolsó vagyok, 13 éves és aludhatok a barátnőmnél, csak ez az előbb lemaradt
2012. febr. 12. 17:01
33/38 anonim válasza:
Nekem a barátnői ott alvást megengedik, de nem örülnek neki:)).
Én festhetem a körmöm, sőt Ő segít kifesteni a körmöm, elvisz körmöshöz, meg Anyum se érti miért nem lehet suliba kifesteni, Sminket nekem engedné, de nem ilyen "túl cicomázott" baba legyek..DE én nem akarom festeni magam, ha elmegyünk vhova, akkor kisminkel-mert ő szebben sminkel mint én-
2012. márc. 23. 19:00
34/38 anonim válasza:
Ha lenne rá igényem, megengednék, hogy ott aludjak a barátnőknél.. Körömfestést megengedik, sminkelni egyáltalán nem szoktam. Nagyon szeretnék egy vörös vagy kék csíkot a hajamba (ezzel már álmodtam is xD), de ezzel még inkább várok, na meg ezt amúgy se engednék meg :P
Amúgy nagyon jó kapcsolatunk van anyuval, apuval is, bár ő szigorúbb.
13/L
2012. máj. 28. 03:49
35/38 anonim válasza:
4-es válaszoló én is kábé ilyen kapcsolatban vagyok az anyukámmal.bármikor bármilyen színre festhetem a körmöm,együtt is szoktunk vásárolni minden ilyesmit.hajfestést nem enged,de nem is szeretném.sminkelhetem magam persze nem olyan durvára de megengedi simán.én is nagyon jó kapcsolatban vagyok anyukámmal,mindig mindent megbeszélek vele,elmondok neki és mégcsak eszembe sem jutott eltitkolni előtte a jegyeimet.komolyan és olyan dolgokat is simán megkérdezek tőle amiket mások nagyon cikinek tartanak.de szerintem ha valaki festi a körmét az nem feltétlenül válik ribivé.szerintem egy 13-14 éves csajnak nagyon jól áll ha kivan festve a körme mert igényességre vall.de a smink sem.az sem igaz hogy ha magadra festesz egy kis spirált vagy tussal kihúzod a szemed attól bárki is ráncos lesz 20 év múlva.persze ha van rajta 2 kiló alapozó akkor ez igaz de nehogymár egy kicsi tust se engedjenek.persze a szüleid nem akarnak neked rosszat,de nem ettől leszel roszabb ember.ezt elmondhatod a szüleidnek is hogy te ettől nem változol meg csak kicsit nőies szeretnél lenni.ennyi :)
2012. szept. 10. 15:06
36/38 anonim válasza:
Te vicelsz nekem meg a facebookot se engedik
2013. máj. 13. 18:55
37/38 anonim válasza:
Hát.. nekem megengedik hogy sminkeljem magam (itthonra),nyáriszünetben megkértem anyát hogy egy kicsit segítsen befesteni 2 tincset szőkére a hajamból...én iskolaidőben is festhetem a körmömet a tanárok mindig szólnak de én sose mosom le :D.Én sem aludhatok ott barátnőimnél ezt a szüleim nem engedik meg.Halloween-kor megnézhetek egy horrorfilmet.Most például a műköröm jött szóba a szüleim azt mondták hogy erre a hétre kaptam is időpontot...Szóval fura.De engem nem zavar hogy megengedik.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!