Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » 13-14 év körüli lányok!...

13-14 év körüli lányok! Nektek miket engednek meg a szüleitek?

Figyelt kérdés
Szerintem engem túl szigorúan fognak, pl nem aludhatok ott a barátnőimnél, nem festhetem ki a körmöm, nem sminkelhetem magam... Veletek ezek hogy vannak? 14/L
2011. okt. 2. 15:44
1 2 3 4
 21/38 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat! :)
2011. okt. 3. 17:42
 22/38 anonim ***** válasza:

Amikor először a barátnőmnél aludtam kb. 7 éves lehettem. Azóta elég sűrűn alszok az egyik barátnőmnél, aki 1 órára lakik tőlük, csak átjár ide edzeni. Ő is sokat alszik nálunk. Körmömet akkor festem, amikor nekem tetszik, sminkelhetem is magam. Kb. ennyi. Kint 10-11-ig lehetek, persze tudnia kell, hogy hol és kivel vagyok és, hogy mikor érek haza. Ezzel nincs gond. Nagyon jó tanuló vagyok és jól sportolok, ezzel csak az a gond, hogy a 3-nak már nem örül... A hajamat nem akarom befestetni, mert nekem tetszik a sajátom, műkörmöt sem szeretnék. Tetkót sem, bár jól néz ki, viszont köldök PC-t majd szeretnék, csak visszatart, hogy fájdalmas lehet, pedig nem vagyok nyafka.

13/L

2011. okt. 3. 18:05
 23/38 anonim válasza:

14 éves lány vagyok

Körmömet festhetem, de nem igazán szereti anyum.

Hajamat nem is akarom festeni, és nem is engedné h fessem.

Hétvégenként simán kienged éjfélig, vagy hajnal 1-ig (sőt nem is mondom h meddig maradok, és ő sem szabja meg h meddig lehetek kint.)

NYÁRI SZÜNETBEN mehetek bulikba.(discoba nem igazán enged SULIIDŐBEN, de mivel tudom h nem engedne el alapból discoba ezért hazudok néha :)

Hétvégenként járok haverokkal csavarogni.

Hétköznap mindennap tanulok átlagom: 4,5

Készülök felvételire, a magatartásommal nincs különösebb gond, bár a tanárok szerint egy kicsit nagyszájú vagyok.

Nem igazán engedi, hogy barátnőknél aludjak, de ritkán szoktam bnőimnél aludni.

Moziba járunk haverokkal kb. havonta 1x.

Túl szigorúak a szüleid hozzád! :/

2011. okt. 3. 20:04
 24/38 anonim válasza:
20:04-es vagyok. Bizonyíts a szüleidnek. Mosogass el otthon, takaríts, pakolj el magad után. Tanulj hétköznap. Azt hiszem engem azért enged anyu ide-oda, mert megvan a bizalom. Próbálj kiépíteni a szüleiddel egy jó viszonyt :) Egyébként hány éves vagy? Mik azok amiket megengednek?
2011. okt. 3. 20:08
 25/38 anonim ***** válasza:
13 L aludhatok bnőmnél, aludhatok ott ahol akarok. ha valak iitt alszik azt még bejelenteni sem kell. anyámékat nem érdeklik hogy sminkelek meg hogy festem a körmöm meg a hajam is. hétvégente esténként elszoktam menni bnőmmel és egy sráccal sétálgatni erre arra. olyankor már elég hideg van és én ugye csőtop meg rövid farmer, nem is tom mit gondolnak rólam (bár nem is érdekel) azóta itthon vagyok mert jól megfáztam. igazából leszarják ha 1-est hozok. legalábbis anyám. apám meg külföldön dolgozik. bár anyámnak sincs elég ideje nevelni engem mivel 3 műszakban dolgozik, 2 gyereket nevel. szóval elég hosszú pórázon vagyok tarva. múltko pl. bnőmmel egy régi felrobbant discoban mászkáltunk. bazi sötét volt, de jól éreztük magunkat. elhatázoztuk h tartunk majd ott szülinpi bulit. (:
2011. okt. 3. 22:24
 26/38 anonim ***** válasza:
ezeket megengedi,bár én gimis vagyok,de elsős,14 éves..szal ezeket nkm lehet,de tavaly,8.-ban tuti nem engedte volna meg..szó volt hajfestésről is,de nem örült neki,de megengedte volna.nkm annyira nincs gondom anyuval,de az osztálybulikra csak meghatározott időre enged el,hívogat,ha már egy kicsit is kések,behatárolja mikor menjek haza,és egyéb.pedig nem járok se diszkóba,se semmi ilyenre,csak osztálybulikra szinte.legjobb bnőmmel minden szünetben egymásnál alszunk,azt megengedi,bár azt már 5. óta megengedi..hát nemtom..
2011. okt. 4. 17:42
 27/38 anonim ***** válasza:

Sokszor megkaptam, hogy azért vagyok olyan, amilyen, mert a szüleim túl sokat engednek meg, de ez igazából egyáltalán nem az ő hibájuk, mivel úgyis mindig elérem, amit akarok. Na mindegy. Lényeg annyi, hogy sminkelem magam (a szememet feketére és kb ennyi az összes, szerencsére szép bőröm van, úgyhogy még az alapozó is tök fölösleges), festem a hajam (sötét vöröseslila), a körmömet is festem (mikor milyen), van egy pc-m (orromban, nem ilyen földtúrókarika mint a disznóknak, hanem egy kis kő). A legtöbb ruhám fekete, rövidgatya vagy csőgatya, egyáltalán nem vagyok szoknyás, kivágott fölső, tornacsuka/deszkáscipő.

Minden barát/barátnő bármikor nálunk aludhat, és én is ott alszok, ahol akarok, de persze szólok anyukámnak, hogy hol vagyok(általában...xd). Barátomnál szintén ottaludhatok, akkor találkozom vele vagy a haverjaimmal, amikor akarok. Hétköznap 10re kell hazaérnem, hétvégén hazajövök amikor hazajövök.Péntek és szombat este leggyakrabban kocsmában és koncerteken fordulok elő, nem vagyok az a diszkópatkány típus, egyszer voltam eddig diszkóban, az elég is volt egy életre. Iszok és cigizek. Drogokhoz szándékosan még nem nyúltam, de kevertek már dolgokat a piámba, és nem volt kellemes, úgyhogy nem is tervezem, hogy magamtól is kipróbálom.

Ennyi.

14L

2011. okt. 5. 21:56
 28/38 anonim ***** válasza:
100%

Festhetem a körmöm, akármilyenre. Műkörmöm is lehetNE, igaz még soha nem kérdeztem rá, mert annyira nem vágyok a dologra :))

Hétvégéken persze, de ott aludhatok barátnőknél, és ők is jöhetnek hozzám :D

Sminkelni is sminkelhetem magam, de ezzel a lehetőséggel sem élek.

Buliba 11-ig lehetek, és apukám kocsival hoz haza. (a giminkben rendezik, de nem sulibuli, kb mint egy diszkó- aki akar pizáik, cigizik, a harmadik emeletet midnig befoglalják a párocskák, meg ilyenek.- én persze semmi ilyet, csak szórakozni megyünk :) )

Ilyen ősszel-télen hétig leehtek lent max, nyáron fél kilenc volt. De az a kikötés, hogy mindig tudják, kivel, és hol vagyok.

Szerintem az egész lényege a kölcsönös bizalom. Ha egyszer is visszaélnék a szüleim bizalmával, már kevésbé bíznának bennem. Ezért, és mert nem akarom átverni őket nem teszem.

Szerintem nagyon jó szüleim vannak :))

14/L

2011. okt. 6. 17:12
 29/38 anonim ***** válasza:
másodikos korom óta aludhatok barátnőméknél,állandóan festve van a körmöm, és szempillaspirál,szemcerka korrektor és labello van megengedve, a többi is de az már neccesebb(:
2011. dec. 25. 19:14
 30/38 anonim ***** válasza:
Mindennapos smink, körömfestés(mondjuk a multkor vörösre festettem, anyám üvöltött egy sort, de nem érdekelte, nem mostam le, ő sem izélt tovább :))volt műkörmöm is, de nem csináltattam újra, mert zavart a zongorában, Csavargás csak hétvégén lehet, de nem szoktam olyan sűrűn, kivéve nyáron, de estefelé, mert edzésem van. A hajfestés a 14. szülinapom után lehet, piercingem a 16.ra. bulizni még nem mehetek, de egy másfél év múlva már igen. Nem cigizek, nem iszok(annyit xd), kitűnő tanuló vagyok, és segítek otthon. A szülőkkel sokszor összeveszek, de azért szeretem őket :)
2012. jan. 8. 21:16
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!