13-14 év körüli lányok! Nektek miket engednek meg a szüleitek?
Amikor először a barátnőmnél aludtam kb. 7 éves lehettem. Azóta elég sűrűn alszok az egyik barátnőmnél, aki 1 órára lakik tőlük, csak átjár ide edzeni. Ő is sokat alszik nálunk. Körmömet akkor festem, amikor nekem tetszik, sminkelhetem is magam. Kb. ennyi. Kint 10-11-ig lehetek, persze tudnia kell, hogy hol és kivel vagyok és, hogy mikor érek haza. Ezzel nincs gond. Nagyon jó tanuló vagyok és jól sportolok, ezzel csak az a gond, hogy a 3-nak már nem örül... A hajamat nem akarom befestetni, mert nekem tetszik a sajátom, műkörmöt sem szeretnék. Tetkót sem, bár jól néz ki, viszont köldök PC-t majd szeretnék, csak visszatart, hogy fájdalmas lehet, pedig nem vagyok nyafka.
13/L
14 éves lány vagyok
Körmömet festhetem, de nem igazán szereti anyum.
Hajamat nem is akarom festeni, és nem is engedné h fessem.
Hétvégenként simán kienged éjfélig, vagy hajnal 1-ig (sőt nem is mondom h meddig maradok, és ő sem szabja meg h meddig lehetek kint.)
NYÁRI SZÜNETBEN mehetek bulikba.(discoba nem igazán enged SULIIDŐBEN, de mivel tudom h nem engedne el alapból discoba ezért hazudok néha :)
Hétvégenként járok haverokkal csavarogni.
Hétköznap mindennap tanulok átlagom: 4,5
Készülök felvételire, a magatartásommal nincs különösebb gond, bár a tanárok szerint egy kicsit nagyszájú vagyok.
Nem igazán engedi, hogy barátnőknél aludjak, de ritkán szoktam bnőimnél aludni.
Moziba járunk haverokkal kb. havonta 1x.
Túl szigorúak a szüleid hozzád! :/
Sokszor megkaptam, hogy azért vagyok olyan, amilyen, mert a szüleim túl sokat engednek meg, de ez igazából egyáltalán nem az ő hibájuk, mivel úgyis mindig elérem, amit akarok. Na mindegy. Lényeg annyi, hogy sminkelem magam (a szememet feketére és kb ennyi az összes, szerencsére szép bőröm van, úgyhogy még az alapozó is tök fölösleges), festem a hajam (sötét vöröseslila), a körmömet is festem (mikor milyen), van egy pc-m (orromban, nem ilyen földtúrókarika mint a disznóknak, hanem egy kis kő). A legtöbb ruhám fekete, rövidgatya vagy csőgatya, egyáltalán nem vagyok szoknyás, kivágott fölső, tornacsuka/deszkáscipő.
Minden barát/barátnő bármikor nálunk aludhat, és én is ott alszok, ahol akarok, de persze szólok anyukámnak, hogy hol vagyok(általában...xd). Barátomnál szintén ottaludhatok, akkor találkozom vele vagy a haverjaimmal, amikor akarok. Hétköznap 10re kell hazaérnem, hétvégén hazajövök amikor hazajövök.Péntek és szombat este leggyakrabban kocsmában és koncerteken fordulok elő, nem vagyok az a diszkópatkány típus, egyszer voltam eddig diszkóban, az elég is volt egy életre. Iszok és cigizek. Drogokhoz szándékosan még nem nyúltam, de kevertek már dolgokat a piámba, és nem volt kellemes, úgyhogy nem is tervezem, hogy magamtól is kipróbálom.
Ennyi.
14L
Festhetem a körmöm, akármilyenre. Műkörmöm is lehetNE, igaz még soha nem kérdeztem rá, mert annyira nem vágyok a dologra :))
Hétvégéken persze, de ott aludhatok barátnőknél, és ők is jöhetnek hozzám :D
Sminkelni is sminkelhetem magam, de ezzel a lehetőséggel sem élek.
Buliba 11-ig lehetek, és apukám kocsival hoz haza. (a giminkben rendezik, de nem sulibuli, kb mint egy diszkó- aki akar pizáik, cigizik, a harmadik emeletet midnig befoglalják a párocskák, meg ilyenek.- én persze semmi ilyet, csak szórakozni megyünk :) )
Ilyen ősszel-télen hétig leehtek lent max, nyáron fél kilenc volt. De az a kikötés, hogy mindig tudják, kivel, és hol vagyok.
Szerintem az egész lényege a kölcsönös bizalom. Ha egyszer is visszaélnék a szüleim bizalmával, már kevésbé bíznának bennem. Ezért, és mert nem akarom átverni őket nem teszem.
Szerintem nagyon jó szüleim vannak :))
14/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!