Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » 13-14 év körüli lányok!...

13-14 év körüli lányok! Nektek miket engednek meg a szüleitek?

Figyelt kérdés
Szerintem engem túl szigorúan fognak, pl nem aludhatok ott a barátnőimnél, nem festhetem ki a körmöm, nem sminkelhetem magam... Veletek ezek hogy vannak? 14/L
2011. okt. 2. 15:44
1 2 3 4
 11/38 anonim ***** válasza:
ja lemaradt hogy 13/L
2011. okt. 2. 20:58
 12/38 anonim ***** válasza:
100%

Ottalvásokat megengedi, sőt sokszor ő veti fel:)

Öltözködésileg is megenged sok mindent, pl függőlegesen csíkos nadrág, leopárdmintás, egyéb punkos cuccok.

Na, hajjal és sminkkel már más a helyzet. Smink téren csak szempillaspirál és szemceruza. Hajnál felvetettem, hogy felnyíratnám egyik oldalt, erre azt mondta, hogy szó sem lehet róla, most csak egy pár kék csík van benne, de visszafestetem mert nem tetszik:/

Körömlakk 100%ban megengedett, csak nem szeretik.

:)

13L

2011. okt. 2. 21:24
 13/38 anonim ***** válasza:
80%

Igaz én anyuka vagyok de 14évesen ezeket engedtem meg:

festhette a körmét ( barnító krémeket sose engedtem. Igaz nem is volt rá szüksége. Kis spirál esetleg szemceruza volt a maximum.)

barátnőknél alvás

kis alkohol ( alkalmakkor kocintásnál )

nyáron 12ig kimenő, télen 10 ( persze ez csak hétvégeken )

barátja lehetett ( persze nem aludhattak egymásnál)

Emelett otthon házimunkába kelett segíteni. Takarítás, főzés, mosás. 4-5 ös jegyek.

2011. okt. 2. 22:54
 14/38 anonim ***** válasza:
100%
Nagy bulikba 16éves koráig nem engedtem. Házibulikba igen. De 3kor én mentem mindig érte. És nemmaradt le semmiről se. Persze voltak viták hogy miért nem engedek többet és hasonlók de én úgy érzem nem voltam rossz anya. Mindenről ellehetett velem beszélgetni !
2011. okt. 2. 22:57
 15/38 anonim ***** válasza:
100%

Pont lesz@rják, hogy mi van velem. Tolják a pénzt és elvárják, hogy ne legyek útban, ne kelljen túl sokat foglalkozniuk velem.

Ennek ellenére nem vagyok elszállva, minimálsminket hordok, és szolid a hajfestésem is, hetente megyek a körmöshöz (rövid, és nem is mű dolog, hanem japán), 2 hetente kozmetikushoz, kb 3 hetente fodrászhoz. Szolizom, de csak mértékkel.

Piercingem van 2 (köldök és nyelv) és sminketetoválás a szemhéjamon, szolid, barna), de igazi tetkót egyenlőre nem akarok.

Ott alszom és azt csinálok amit csak akarok. Ha kérem visz-hoz a sofőr, ha nem akarom, akkor egyedül intézek mindent. Sosem kérték, de azért szoktam üzit hagyni, hogy éppen hová megyek ha sofőr nélkül megyek.

Szoktam bnőknél aludni, meg ők is nálam. Koncertekre, fesztiválokra is megyünk (olyankor általában ki van bérelve valami szállás a közelben és ott lehet aludni közösen. Sofőr meg bizt ember van velünk).

Ja, amúgy Ausztráliában élünk, de nyáron 2-3 hónapra haza szoktunk jönni.

Nagyon kényelmes életet biztosít nekem a határtalan vagyon, de megmondom őszintén, szívesen elcserélném a szüleimet olyasvalakikre, akik anyagiakban szűkösebb, de érzelmekben gazdagabb életet tudtak volna adni nekem :-(

Ezeket az se érdekelné, ha full belőve széterőszakolnának és aztán a megcsonkított hullámat otthagynák a lábtörlőjükön.

2011. okt. 2. 23:33
 16/38 anonim ***** válasza:
ja, 15 vagyok (éppencsak)
2011. okt. 2. 23:34
 17/38 anonim ***** válasza:
100%

Le lehet szólni anyukámat,nem érdekel.

Körmöm akármilyenre festhetem (ha ilyen neon,sárga,kék,zöld ) akkor csak elmondja a véleményét hogy szerinte csúnya/szép.Hajamat nem nagyon engedte h befessem,de csak kikönyörögtem és a szőkés-barna hajamból hamarosan szőke lesz.Sminket iskolába engedi,de persze csak alapozó (mert pattis vagyok) kis barna szemhélyfesték és szempillaspírál.Házi buliba el szokott engedi,11-ig , ha nem jövök haza időba 2-hétig sehová sem mehetek.Öltözködésembe sem szól bele és nem is szólt soha. Barátnőim aludhatnak itt és én is aludhatok náluk.Ha a barátnőm csinál házibulit , én akkor is ottaludhatok.Pasit megengedii de azt h ittaludjon még nem.de nincs is ezzel semmi baj.13/L

2011. okt. 2. 23:46
 18/38 anonim ***** válasza:

Festeni nem szoktam a körmömet, mert műkörmöm van. :) [nem túl hosszú, kocka alakú, és anyunak is nagyon tetszik], sminkelhetem magam, amennyire csak akarom, ott aludhatok a barátnőimnél, és ők is itt aludhatnak nálam, bár azt nem nagyon szeretik ha én alszok ott valakinél. Bulizni mehetek [diszkóba, hajnali 2-3ig], ha velem van az unokatesóm, vagy nélküle is mehetek, de nem minden héten. Nincs megszabva, hogy meddig maradhatok kint, sem hétköznap, sem hétvégén, mindig előre megmondom, hogy mire számítsanak, hányra érek haza. Nagyon ritka az, ha 11nél tovább kint maradok.

Kitűnő tanuló vagyok, de annak szerintem semmi köze ehhez az egészhez.

Szerintem is szigorúan fognak téged.

14/L

2011. okt. 3. 14:24
 19/38 anonim ***** válasza:
14 vagyok, én is hasonlóan. Bár nem is szeretem sminkelni magam, meg a körmöm kifesteni, de ez mindig úgy van, hogy ha nem engedik, akkor jobban vágysz rá. Viszont a barátnőmnél sosem aludhatok ott sajna :/
2011. okt. 3. 14:58
 20/38 :) :) :) ***** válasza:
Hát nekem ezek közül amiket irtál mindent meengednek :)14L
2011. okt. 3. 15:28
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!