Nekem nem engedik a szüleim, hogy szőrtelenítsek? Neked engedik?
Nekem engedik, de én is voltam már abban a helyzetben mint te.
Több kérdés is íródott amúgy már erről, személyszerint úgy 2 éve én is feltettem erről 2 kérdést, próbáld őket megkeresni.
14/L
persze, természetes!!:)
ő mondta, h nem szeretnéd e gyantázni magad a nyárra?? igent mondtam persze. a hónaljamat havi 1x kozmetikus csinálja, a "bajuszt" is, a lábamat magamnak gyantázom/epilálom, szemöldökömet magamnak szedem.
nade a sminket (szempillaspirál), és körömlakkor már kérni kellett:D
BOROTVÁT NE HASZNÁLJ!! CSAK JÓ TANÁCS!! mert ugye lássuk pl a férfiakat. éveken keresztül minden nap borotválkoznak. milyen a szőrük??? mint a süni!!! ha elkezded, akkor elindul a vastagodás útján!!
am meg nem értem mi ebben a tiltanivaló...ez nem bűn, csak higiénia. mint a hajmosás vagy a fürdés.
és elhiszem, h zavar.
rem segítettem!!:)
14/L
Köszönöm mindenkinek!!! Amúgy én csinálom, csak az a baj, hogy anya látja...de nem igazán érdekel.
Köszi!!!
Sziaa:)
Na, nekem először 13 évesen volt akkor a lábamat szedettük le kozmetikussal gyantával, ( nem használok borotvát, mert attól csak erősebb lesz a szőr..), a szemöldökömet pedig kozmetikus szedi + ha nem annyira látszik akkor kiszedem magamnak, de ha új formát szeretnék egy szavamba kerül..:DD a hónaljamat viszont, nem annyira kell még, de akkor borotva
És kérd meg a szüleidet, hogy téged a higiénia vezet.. ezt arra értem, hogy NE akarják, hogy szőrös legyél..Ezt szerintem te döntöd el..(bocsánat..) Nekem anno anya mondta, hogy szőrtelenítsünk, mert kicsit látszik..
Azóta már a lábamat 3 hetente , a szemöldökömet 4 hetente( a szemöldökömet elég csak annyiszor , mert kevés a szőrszál ott..)És a hónaljam meg éppen ahogy esik ( de ha már egy szőrszál is látszik akkor már borotválom is..:) )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!