Mit csináljak ha nem engedik hogy szőrtelenítsek?
Én leborotválnám a helyedben.
Különben is, miért nem engedik? Van valami jó indokuk?
Mondtad már, hogy cikiznek a suliban emiatt?
Nekem anyukám ajánlotta fel, hogy ha zavar, elmehetek vele legközelebb kozmetikushoz megcsináltatni. Elmentem, azóta 3 hetente megyünk mazoistáskodni:D
13L
Erre külön engedélyt kell kérni?
Csináld meg, aztán ha hepciáskodik érte akkor csapd ki a balhét hogy ez már nem a 80-as évek mikor még divat volt a hónalj kutya...
háát..szerintem az a te tested és így a te szőröd:DD
szóval azt csinálsz vele amit akarsz:DD
Nekem is 13 éves a lányom.
Nála még nem merült fel ez a téma...talán azért mert nagyon szőke a szőre (Ő maga is szőke hajú, nagyon világoskék szemű), így nem látszik. Bár én nem is nagyon nézegettem, de ha feltűnő lenne biztosan megmaradt volna bennem.
A tanácsom, hogy nyugodtan szőrteleníts, nincs annál rosszabb mikor ilyen dolog miatt cikiznek. Egyszer úgyis el kell kezdeni, azaz 1-2 év már nem oszt nem szoroz. Egyszerűen csináld meg, mondd meg, hogy gúnyolnak emiatt és kész. Elsőre a borotvával próbálkozz, az a legegyszerűbb, de vigyázz a pengével! Azután próbáld ki a gyantát, epilálást és eldöntöd, hogy neked melyik szimpatikus. Nekem pl csak a borotva jön be, mert az összes többi megoldástól sok szőrszál begyullad mikor a bőr alá elnő.
Mondd el, hogy piszkálnak miatta, vagy ha cikinek éreznéd elmondani anyudnak, hogy emiatt piszkálnak, akkor mondd azt, hogy az egyik lány osztálytársadnál észrevette a többi lány, hogy nem szőrtelenít, és őt kicsúfolták, és nem akarod, hogy téged is bántsanak emiatt. :)
14/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!