Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Mit csináljak ha nem engedik...

Mit csináljak ha nem engedik hogy szőrtelenítsek?

Figyelt kérdés
Én 13 éves vagyok és cikiznek az osztályba amiért nem borotválom magam.A hónaljamat titokban borotválom de félek ha a többit(lában...)megcsinálom ésreveszik és letolnak.Már egyszer beszéltünk erről mert van egy nővérem és mondta h miért nem borotválom mondom anya nem engedné és akkor megkérdeztem és télleg nem engedte.Nem tudom mit csináljak...
2011. ápr. 4. 17:30
1 2
 11/15 anonim válasza:
77%
Nem szívesen írom le, de 50 éves, késői édesanya vagyok. 12 éves fiamnak én javasoltam, hogy már le kellene szedni a hónalj szőrzetét. A konzervatívság nem bűn, de könyörgöm miért baj, ha egy kamasz gyerek leszeretné szedni a szőrzetét, mert sokkal higiénikusabb, nem bűzlik annyira az amugyis beindult hormonoktól, meg különben is most miért lógjon ki a sorból. Hajrá fiatalok, ezzel az ég világon rosszat nem tesztek
2011. ápr. 6. 09:53
 12/15 anonim ***** válasza:
100%
Hát 14 éves vagyok és nem engedik. Anyám mondjuk rohadtul igénytelen ilyen téren. Mindig azt mondja, hogy mi vagyok én egy büdös k., hogy borotválni akarom a lábam. Meg, hogy a szőr nem véletlen nőtt oda, és ha kiszeded akkor nagyon sűrű lesz, szóval...
2011. ápr. 18. 15:53
 13/15 anonim ***** válasza:

Szerintem ehhez nem kell engedélyt kérni. Fogsz egy borotvát és leszeded a szőrt. :) Én 5.-es korom óta szőrtelenítek mindenhol, pedig akkor még csak pelyhesedtem.

Egyszerűen irritált a szőr. Nem kérdeztem meg a szüleimet, egyszerűen vettem egy borotvát és nekiestem minden szőrös testrészemnek. :) Soha nem kérdeztem meg, hogy szabad-e. :) 17 éves voltam, amikor strandra készültem a barátaimmal és Anyum pont benyitott a szobámba, amikor a bikinimet vettem fel és meglátott szőrtelen testtel. Csak annyit kérdezett, hogy nem szúr-e a szőr, amikor nő vissza...:D De nem tiltotta.

26/L

2011. máj. 12. 12:56
 14/15 anonim válasza:
Szia! Én is 13 éves vagyok! Nekem sem engedte anya pedig már eléggé szőrös! Azt mondta hogy neked még nincs szükséged erre! Pedig szerintem igen is! Nem tudom hogy hogy vegyem rá! Már megkérdezni anyától is elég kellemetlen volt és még az is mondja hogy NEM! Hát mit ne mondjak elég rosszul esett...még sírtam is amiért én megkérdeztem és ő meg elutasította! Nagyon rossz érzés volt! Aki tud valami rábeszélős módszert az léci nekem is írjon! KÖSZÖNÖM!
2011. máj. 25. 14:07
 15/15 anonim ***** válasza:

Nekem is 13 éves a lányom. Úgy gondolom, ha szőrteleníteni akarja, az a saját dolga, ehhez nem kell engedélyt kérnie. Ha majd esetleg kellemetlen lesz neki a sok macera minden borotválkozáskor vagy szúr a szőre vagy bármi gondja lesz, akkor abbahagyja vagy kipróbál más módszert. Ebben szívesen adok tanácsot ha megkérdezi. Ez nem egy olyan dolog ami egy életre szól mint pl a tetoválás. Hadd szőrtelenítsen ha akar, ebben semmi rossz nincs.

Szerintem nem kell ilyenben engedélyt kérni, ha zavar, akkor szedd le, szerintem fel sem fog neki tűnni. Persze Ti ismeritek az anyukátokat, nehogy megharagítsátok magatokra. Jó érv lehet ha elmondjátok, hogy cikiznek az osztálytársak, téged nagyon zavar és emiatt rosszul érzed magad a bőrödben. Minden anya vágya, hogy a lánya kiegyensúlyozott, jókedvű legyen, így hatnia kell.

2011. máj. 25. 22:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!