Mit csináljak ha nem engedik hogy szőrtelenítsek?
Szerintem ehhez nem kell engedélyt kérni. Fogsz egy borotvát és leszeded a szőrt. :) Én 5.-es korom óta szőrtelenítek mindenhol, pedig akkor még csak pelyhesedtem.
Egyszerűen irritált a szőr. Nem kérdeztem meg a szüleimet, egyszerűen vettem egy borotvát és nekiestem minden szőrös testrészemnek. :) Soha nem kérdeztem meg, hogy szabad-e. :) 17 éves voltam, amikor strandra készültem a barátaimmal és Anyum pont benyitott a szobámba, amikor a bikinimet vettem fel és meglátott szőrtelen testtel. Csak annyit kérdezett, hogy nem szúr-e a szőr, amikor nő vissza...:D De nem tiltotta.
26/L
Nekem is 13 éves a lányom. Úgy gondolom, ha szőrteleníteni akarja, az a saját dolga, ehhez nem kell engedélyt kérnie. Ha majd esetleg kellemetlen lesz neki a sok macera minden borotválkozáskor vagy szúr a szőre vagy bármi gondja lesz, akkor abbahagyja vagy kipróbál más módszert. Ebben szívesen adok tanácsot ha megkérdezi. Ez nem egy olyan dolog ami egy életre szól mint pl a tetoválás. Hadd szőrtelenítsen ha akar, ebben semmi rossz nincs.
Szerintem nem kell ilyenben engedélyt kérni, ha zavar, akkor szedd le, szerintem fel sem fog neki tűnni. Persze Ti ismeritek az anyukátokat, nehogy megharagítsátok magatokra. Jó érv lehet ha elmondjátok, hogy cikiznek az osztálytársak, téged nagyon zavar és emiatt rosszul érzed magad a bőrödben. Minden anya vágya, hogy a lánya kiegyensúlyozott, jókedvű legyen, így hatnia kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!