Miért van ez? Csak én vagyok vele így?
Olvasgattam a kérdéseket, hogy a gyereknek ilyen csúcstechnológiás telefont meg MacBook akármit és ilyeneket venni. Komolyan erre vágynak most a legtöbben?
16 éves vagyok, és nem vágytam ilyen dolgokra, és most sem vágyok. Egy Corbym van, amit utálok, és magukat az érintős telefonokat meg az ilyen hiper-szuper kütyüket sem szeretem. Miért akarják az emberek a szeretetet meg a törődést ezekkel a gépekkel helyettesíteni, nem azért leszek szerethető -szerintem-, mert hűdemilyenf*sza telefonod van. Miért nem keresik az emberek inkább másokkal a kapcsolatot?
Sokszor olyan érzésem van,hogy a gépek át fogják venni(ha már ez nem történt meg) az "uralmat".
De az olyan barátság, amit pénzért vesznek meg, mondjuk nem is nevezném barátságnak, nem az igazi. Nem lehet azt felérni ésszel, hogy az nem az igazi? Vagy nem érzik vagy valami?
Komolyan, sokszor azt hiszem, mintha egy másik bolygóról jöttem volna
Én sem vágyok ilyenekre. Most w200i-m van jópár éve de nekem tökéletes, telefonálni tudok vele a többi annyira nem számít nekem. Na meg olyasmit tanulok ami nagy kosszal jár és ezt nem sajnálom ha épp poros lesz, ennek nem árt meg :D Ja meg egy hiper készülék őszintén szólva nem is kötne le... :-)
18f
Most le leszek pontozva,de nem érdekel nem azt fogom leírni amit elvártok.
Nekem van 'hiperszuper' telóm,és? miért ne lehetne? ettől nem kéne el kényesztetett p... hívni meg egyebek.
Ugyan miért ne használhatnánk ki,hogy már ilyenek vannak?
Attól,hogy van gépem,tem,mp4-em,miért ne lehetnének igazi barátaim?
Buszmegállóba előveszem a telefonom,hogy lekössem magam amíg jön a busz,egyesek nekem esnek,hogy már pedig nekem 16 évesen minek ilyen telefon?! talán azért,mert én még ki is tudom használni,na de mindegy. Nem kéne leszólni azt se akinek nem tégla telefonja van. Én még soha senkit nem szóltam le a holmiai miatt,érdekes engem meg mindig leszólnak ,sőt itt is mindig az ehhez hasonló kérdéseket,válaszokat olvasom. tény,hogy egyesek felvágnak a technológiával,de szerintem ez oda vissza igaz.
Na elnézést akkor, kifelejtettem, hogy tisztelet a kivételnek. Így jó?
Legfőképp azokról az emberekről beszélek, akik csak a cuccai miatt tartják "barátjuknak" a másikat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!