Igaz az, hogy aki nem akar gyerekes lenni, az gyerekes?
nem az a gyerekesség ha valaki meséket néz, stb. mert az nem az.. csak simán gyerekes viselkedés..
én mindennél jobban utálom ha ezt gondolják/mondják rólam, mindennél jobban zavar, még ha lerondáznak az is kevésbé fáj, mintha azt mondják hogy gyerekes, vagy éretlen vagyok.
próbálom keresni, kutatni, megállapítani az emberekről hogy gyerekesek-e, és elkönyvelem, hogy na "ő az", és próbálok nem úgy viselkedni . meg amikor itthon elgondolozok a napomról, mit tettem, mit mondtam, és hogy tűnik ez kívülről, akkor azt gondolom hogy magamnak nem tetszettem volna, és bánom amiket mondtam.
kerülöm a gyerekes embereket, illetve szeretem, ha valaki érett.
de azért nem nevezhetjük gyerekesnek egy olyan gyereket, aki felnőttesen gondolkodik. A sulimban mondta nekem a töri tanárnő, mert ő úgy vette észre, hogy különbözöm a többiektől. Erről én tényleg nem tehetek róla. Talán ennek az az oka, hogy imádtam könyveket olvasni, mindig érdekelt valami és elkezdtem gondolkodni. Azt is hozzáteszem, hogy 15 éves koromig észre se vettem, hogy felnőttesen viselkedtem. Én nem vagyok az a típus, aki túl sokat foglalkozik magával. Szeretek társaságban lenni, jókat hülyülni a barátnőimmel. A felnőttek is szoktak ilyet csinálni. Ez természetes.
Attól is lesz önálló és felnőttes valaki, ha olyannak nevelik a szülők. Pl. az egyik fiúbarátom 8 éves volt, amikor kiderült, hogy a 3 évvel fiatalabb öccse cukorbeteg. A szülőknek ez volt az első dolguk, hogyan kezeljék az ilyen gyereket. Megbeszélték a nagyobbik fiukkal, hogy muszáj lesz többet foglalkozni a kisebbikkel. Ezt a barátom megértette, nem vágott le hisztit, nem problémázott. Onnantól kezdve teljesen önálló lett, sőt ő is megtanulta, hogyan kezelje a cukorbeteg öccsét. Nagyon jó testvérként viselkedett vele.
Attól nem lesz felnőtt valaki, ha állandóan felnőttekkel akar barátkozni.
Az is gyerekesnek nevezhető amikor 15 évesen fűvel-fával "együttvoltál". Amitr te csinálsz az nem. Én a mai napig a legjobb barátnőmmel titokban szoktunk Barbie-ni és ?! Ilyenkorban talán még jobb mókának tűnik, mint anno. Osztálytársaim is mindig jöttek vele hogy én már 6 évesen sem barbiztam ...
/L (koromat nem muszáj tudni :D)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!