Miért mondják sokan egy 12-13 évesnek, hogy "milyen gyerekes"?
Hiszen még gyerekek vagyunk! Gyerekek, akik elkezdtek felnőni. Pl. Osztálytársaim szerint is gyerekes vagyok, mert nem sminkelek és most van az első barátom. De felnőttek is sokszor mondják, hogy "gyerekeses ezek a mai fiatalok".
13/L
Hát én felnőtt vagyok, de még sosem mondtam senki fiatalnak, hogy "gyerekes". :o)
Valószínűnek tartom, hogy arra mondják ezt, akik mondják, hogy a tizenévesek megpróbálnak szerintük felnőttesen kinézni és viselkedni, de mivel valójában kívülről ez kicsit sem hasonlít a felnőttekre, ezért elég röhejesen tudnak kinézni, megnyilvánulni.
Bár én erre nem a gyerekes, hanem a szánalmas jelzőt használnám.
Viszont nem gondolom, hogy erről a fiatalok tehetnek!
Szerintem egyre nehezebb nekik irányt találni a mai világban. A régieknek egyszerűbb volt sok szempontból.
Szóval nem irigylem a mai fiatalokat, de ha engem kérdezel, nem kell magad sminkelni, és még pasizni sem muszáj. :o)
Te vagy a ritka kivétel, mert van célod és ha jól értettem szerető családod.
Kitartást a grafikussághoz!
második
Utolsó: A mai 10-15 évesekhez "illő" viselkedés ma már az, hogy próbálnak felnőttesen viselkedni, kinézni. :D
Kérdező: Én se értem ezeket az embereket, hisz még tényleg gyerekek vagyunk, az a dolgunk, hogy gyerekesek legyünk és hülyén viselkedjünk. =) Ezekbe beletartozik a vágy a felnőttséghez, szóval lehet, hogy hülyének fogtok nézni, meg kepontozni, de szerintem normális, ha egy ennyi idős gyerek felnőttes akar lenni, vagy nagylányos. :D
14/L vagyok és iszonyatos gyerek :DD
Egyszerűen nem érzem azt a "pluszt" amitől felnőtt lennék. Edzésen ha nemsikerül valami akkor vágok egy besélrtődött fejet és kicsit vinnyogok :D De nemsokáig. Akkor unokahugommal mikor babázni kell általában én sokkal jobban beleélem magam a babázásba mint ő :D
multkor az iskolában a földön fetrengtünk a folyosón és a kezünkből puskát formálva lövöldöztük egymást :D
Holnap mikulássapkában megyünk fel iskolába :DD
Minden hülyeségben partnerre lehet találni bennem :D
Legfontosabb számomra viszont a két legjobb barátnőm. És senki más.^^
Volt már egy barátom és énsem sminkelek :D
Mondták már rám osztálytársaim, hogy gyerekesek vagyunk. Hát pl ők isznak cigiznek minden hétvégén részegek hónaponta más pasiuk/csajuk van. De ezek a vélemények nem hatnak meg.^^
Mi így szórakozunk :D És nem a diszkóban részegedünk minden hétvégén 14 évesen...
szerintem ezzel nincs baj :D
ezen kívül sok barátom van és ők is szeretnek (vagyuis tudtommal) szóval szerintem nincs baj abból ha valaki "gyerekes"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!