Szülők ti elengednétek egy 13 éves kamaszt buliba egy 15 éves haverjával?
nemtudom mitkell it pampogni éncsak a véleményemet mondtam el.
ne húzd fel magad.
éés 2011-et írunk ez már nem olyan mint régen..
mindegy nem akarok nálam idősebbekkel vitázni mivel többmint valószínú hogy rosszul jönnék ki belőle.
inkább örülj hogy ilyen jókislányod van..
neki biztos tökéletes családja van akiről mindenki álmodik..
és nem fetrengtem részegen..a tesómmal és a haverjaival ittam úgy többet..és azért tudom hol a határ.
füves cigit is csak egyszer szívtam azis csak pár slukk volt.
szóval van akinek az élete szép és jó,de nem mindenkinek..
és lehetne egy kérdésem.?:)
17 éves koráig meddig engedted ki.?
mert lehet hogy kicsit félreértettük egymást.:S :D
ja jó értem..én kicsit máshogy képzeletem volna el de ez így egész türhető..bár ilyen anyukája lenne a VOLT legjobb barátnőmnek...akkor most nem úgy beszélnék róla hogy volt legjobb barátnő.neki a drága anyucija elég engedékeny..13 évesen akkor megy bulizni amikor akar,kocsmázik részegen smárol mindenféle pasikkal,és már gumi nélkül csinálják a barátjával..:|
nemértem az ilyen anyukák miért nem tudnak foglalkozni a gyerekükkel.?!:/
mindegy azért a kérdezőnek írom,hogy érdemes legalább megkérdezni és egyezzetek meg valamiben.:)
Buli, szórakozóhelyen szerintem még nem kéne. De pl. egy barátnőmmel meg a két bátyjával nyáron majdnem minden koncerten voltam a városban és semmi bajunk nem esett, hajnal 3-4 körül mentünk haza és semmi nem történt. Nem lettem terhes, nem smároltam, nem ittam le magam és nem is drogoztam. Nevelés kérdése.
14L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!