Szülők ti elengednétek egy 13 éves kamaszt buliba egy 15 éves haverjával?
bocsi ez lemaradt.
helyekre*
nem azért mert bajom van velük, de ha eddig nem voltam minek menjek?!
Nem, még fiatal vagy.
Lehetsz még eleget buliban, nem veszítesz sokat, csak még azt hiszed.
Mikor, hova, mettől meddig, pontosan kivel menne? Ezek az alapok.
Ha legalább ezeket nem tudom, kizárt.
21/L
Valószínű hogy nem fognak elengedi.
vagy pl ha nagyon szeretnél menni mond hogy ott lesz sok barátod meg megy idősebb barátod is aki vigyázni fog rád,és hazakísér este..vagy ha nagyon nem akar elengedi akkor kérd meg hogy buli után menjen érted,de akkor ne nagyon igyál vagy csak keveset.:D( az egyik baránőm ezt csinálta,azóta elengedik máshova is.:))
mond meg hogy nem fogsz hülyeséget csinálni,és ne aggódjon.:)
én 13 éves vagyok 8. osztályos,engem még nem engedtek el eddig ilyen helyekre de szerintem szilveszterkor házibuliba méég elengednének valahogy ha mondjuk ottalszok egy barátnőmnél.
meghát én már benne voltam egykét hülyeségbe úgyhogy olyan nagy dolog nemtörténhet velem,annyira nem iszom le magam h megdugjanak..azért annyi eszem még van.
a többi dolgon viszont már túl vagyok( cigi,ivászat füvezés )
nem mintha büszke lennék rá...de legalább tudom mi milyen.
ja és szerintem hülyeség ( már bocs. ) hogy csak 17 évesen engedné el valaki a lányát komolyabb partykra..szerintem 15 körül már simán el lehet engedni,hogy élje ki a kamasz kort és ezt a "lázadást".
ne az legyen hogy mivel jókislánynak nevelték majd 30-40 évesen jön majd a "kamasz kor"..az egyik rokonomnál ezvan..háát szerintem jobban jársz ha elengeded 15 évesen..na de mindegy ki hogy neveli a gyerekét.:)
13/L ( nemigazán szeretnék ilyeneket látni hogy 13 évesen mit ugatok be felnőtteknek meg nálam idősebbeknek..azt meg pláne nem hogy miért csináltam azokat a dolgokat..köszipuszi.* )
utolsó pár sort figyelembe kellet volna venni.;)
amúgymeg örülök hogy neked így sikerült,csak ne az legyen mint az ismerősömmel hogy 40 évesen úgy néz ki mint valami 20 éves fruska..
mellesleg éncsak a véleményemet modntam el,gondoltam érdekli a velem kb egyidőseket..( pl a kérdezőőt. )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!