Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Szerintetek ezt még megbocsájt...

Szerintetek ezt még megbocsájthatom neki? Másik lánnyal csókolózott.

Figyelt kérdés

16 éves lány vagyok,8 hónapja járok a barátommal.

Múlt hétvégén én beteg voltam,ő szombaton elment a barátaival egyet biliárdozni.Onnan átmentek egy buliba,ivott rendesen,egy csaj már jó ideje nyomult rá,már akkor is mielőtt összejöttünk,és csókolóztak...Volt ott több barátnőm is,és mondták hogy a csaj nagyon rányomult,tapizta meg minden,és hát gondolom nagyon a barátom sem ellenkezett....Másnap ő maga mondta el nekem-nem emlékezett rá,a barátai emlékeztették.:/ Elmondta hogy hihetetlenül megbánta,egy f*sz,tiszta szánalom,egy k*rvával megcsalta a lányt akit szeret...stb stb...azóta nem találkoztunk,de folyton írogat nekem,én nem válaszolok rá.Virágot is hozott.:/ Imádom,nagyon szeretem,és tudom hogy részeg volt-ami egyébként szörnyű,és ha egyszer megtörtént máskor is meg fog...de az egyik haverja elküldte a facebook beszélgetését vele,kinn ült az ötemeletes társasházuk tetején,akkor is ivott gondolom,bőgött,és le akart ugrani,elvileg...Szerintetek megbocsájtsak neki?annyira szeretem.:(

2011. szept. 18. 21:51
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
51%
Részeg volt mindenkivel előfordul. Ha többé nem találkozik azzal a lánnyal én nem hagynám ott a helyedben :)
2011. szept. 19. 16:17
 12/20 anonim ***** válasza:
33%
utolsó képzeld nem fordul elő mindnekivel és a részegség továbbra sem kifogás
2011. szept. 19. 16:34
 13/20 anonim ***** válasza:
akkor bárkivel na.
2011. szept. 19. 17:11
 14/20 anonim ***** válasza:
úgy akartam írni hogy bárkivel. És igen bocsájts meg neki.Vagy legalább beszéljétek meg.
2011. szept. 19. 17:12
 15/20 anonim ***** válasza:
100%

Én azt vallom, hogy egy esély mindenkinek jár - de CSAK 1.

Tisztáznám vele a feltételeket és megpróbálnám újra. Még lehettek boldogok együtt, ám ha mégsem működik, vagy újra olyat tapasztalsz, ami neked már nem fér bele, akkor viszont muszáj lesz bevallanod önmagad számára, hogy többet veszthetsz mint amennyit nyersz a folytatással. És akkor rövidre kell zárnod a dolgot.

Nézd, sajnos tapasztaltból mondom, hogy tudom: nem könnyű megpróbálni megbocsátani. De te is sokat tanulhatsz önmagadról és egyáltalán nem biztos, hogy károtokra válik ez az epizód végül. Rajtatok áll, hogy mit hoztok ki belőle - sok szerencsét :-)

30/L

2011. szept. 20. 09:53
 16/20 anonim ***** válasza:
adj neki még egy esélyt
2011. szept. 21. 19:09
 17/20 A kérdező kommentje:

adtam-egyenlőre nem bántam meg.:)

A tenyerén hordoz,látom rajta,hogy hihetetlenül megbánt az egészet..köszönöm a válaszokat,majd írok.:)

2011. szept. 21. 22:48
 18/20 anonim ***** válasza:
100%
dejó :)).
2011. szept. 22. 16:02
 19/20 anonim ***** válasza:
63%

Meg fogja tenni.

A barátnőm megcsalt, aztán elhagyott, azóta én se érzem a határokat, még mindig rá vágyom, nem vagyok tekintettel a többi lányra sajnos, nem is nagyon járok azóta senkivel, megcsalnám őket.

És aki csalfa, az csalfa is marad!

2011. szept. 24. 22:03
 20/20 anonim ***** válasza:

Bár ne úgy lenne nálad kedves Kérdező, de azt hiszem az utolsó hozzászólónak igaza van.

Én már egy előtted lévő generáció vagyok, és tudom, hogy sajnos a problémád vissza fog térni. :(

2011. szept. 25. 12:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!