Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Szerintetek ezt még megbocsájt...

Szerintetek ezt még megbocsájthatom neki? Másik lánnyal csókolózott.

Figyelt kérdés

16 éves lány vagyok,8 hónapja járok a barátommal.

Múlt hétvégén én beteg voltam,ő szombaton elment a barátaival egyet biliárdozni.Onnan átmentek egy buliba,ivott rendesen,egy csaj már jó ideje nyomult rá,már akkor is mielőtt összejöttünk,és csókolóztak...Volt ott több barátnőm is,és mondták hogy a csaj nagyon rányomult,tapizta meg minden,és hát gondolom nagyon a barátom sem ellenkezett....Másnap ő maga mondta el nekem-nem emlékezett rá,a barátai emlékeztették.:/ Elmondta hogy hihetetlenül megbánta,egy f*sz,tiszta szánalom,egy k*rvával megcsalta a lányt akit szeret...stb stb...azóta nem találkoztunk,de folyton írogat nekem,én nem válaszolok rá.Virágot is hozott.:/ Imádom,nagyon szeretem,és tudom hogy részeg volt-ami egyébként szörnyű,és ha egyszer megtörtént máskor is meg fog...de az egyik haverja elküldte a facebook beszélgetését vele,kinn ült az ötemeletes társasházuk tetején,akkor is ivott gondolom,bőgött,és le akart ugrani,elvileg...Szerintetek megbocsájtsak neki?annyira szeretem.:(

2011. szept. 18. 21:51
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
76%
Szerintem igen. Ha megígéri, hogy tényleg nem fog semmi ilyesmi többé történni. És nem olyan típus, hogy ezen felbátorodva, hogy megbocsátottál neki többsz9r is ezt fogja csinálni, mert az ő csaja úgyis visszaveszi(bár ahogy én érzem nem olyan)
2011. szept. 18. 21:56
 2/20 anonim ***** válasza:
58%

Nem bocsátanék meg mégpedig a következő dolgok miatt:

1. az, hogy valaki részeg nem mentség semmire, ha nem bírja a piát ne igyon

2. a csaj rámászott, aham persze, de mindenhez két ember kell, nem hiszem, hogy megerőszakolta a lány a barátodat :)

3. aki egyszer megteszi, megteszi többször is, főleg hogy ha rögtön elnézik neki, mert őzike szemekkel bevallja, és megbánást tanúsít. Tudnál bízni ezek után a barátodban? Elmegy nélküled valahova akaratlanul is eszedbe jutna, mivan ha megint megcsal csak nem tudod meg...

4. 16 éves vagy, nagyon fiatal, semmi értelme egy rossz kapcsolatban maradni, amikor még temérdek lehetőség van, a kompromisszumokat és a megbocsátást majd tartogasd 30 felettre, esetleg már több éves házasságra.:)

2011. szept. 18. 22:00
 3/20 anonim ***** válasza:
100%
jaj, nehogy megbocsáss neki... pláne,h le akart ugrani. a legjobb,ha most szakítasz vele, és ha valóban téged akar 2-3 hónap húzás után újra össze jöhetsz vele. ha azonban komolytalan a fiú és neki nem te vagy a nagy ő, akkor nem fog utánad menni többet
2011. szept. 18. 22:31
 4/20 anonim ***** válasza:
100%
Írtad, hogy imádod, nagyon szereted. Én adnék neki még egy esélyt, főleg, hogy már 8 hónapja együtt vagytok.
2011. szept. 19. 10:58
 5/20 :) :) :) ***** válasza:
51%
Egyik barátnőmmel is ugyanez volt csak ők több mint egy éve jártak és kidobta a pasit,azóta viszont nagyon boldogtalan volt és nagyon megviselt..most néhány hete ujra összejöttek s most jó ujra boldognak látni :)
2011. szept. 19. 11:28
 6/20 anonim ***** válasza:
51%

Ha ez volt az első ilyen akciója akkor ennyit nyugodtan elnézhetnél neki szerintem. Egy esélyt mindenki megérdemel. Nem? Ha pl. találkozgatott volna vele és akkor derül ki, hogy volt csók akkor nem bocsájtottam volna meg neki de így még szerintem elmegy.

F

2011. szept. 19. 12:37
 7/20 anonim ***** válasza:

ha megbocsájtasz, jön a többi....borítékolhatod

Muszáj tovább lépned sajnos.

2011. szept. 19. 13:11
 8/20 anonim ***** válasza:
51%

Nem biztos... ha megbocsájt és folytatja akkor tényleg otthagynám...

F

2011. szept. 19. 13:27
 9/20 anonim ***** válasza:
Nem minden ember olyan, hogy félrelép, megbocsát neki a párja, és tudja, hogy újra meg fog bocsátani, ezért megint félrelép. Aki tényleg nagyon szerelmes, az tanul belőle, de a kérdező ismeri a párját, mi nem tudhatjuk.
2011. szept. 19. 13:49
 10/20 anonim ***** válasza:
0%
az hogy részeg az nem kifogás,aki részegen megcsalja a párját még hazudik is mert józanul nem meri felvállalni,a te döntésed,de sztem túl komolyan veszitek ezt a járást neki nem való még barátnő,az a pasi akit el lehet csábítani többször is el lehet főleg ha az a fiú 16 éves gyerek
2011. szept. 19. 14:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!