Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Mennyire általános, hogy egy...

Mennyire általános, hogy egy 17-18 éves lány még nem csókolózott?

Figyelt kérdés

csak kíváncsiság...számomra meglepő,hogy egy ismerős lány nem is érdeklődik a fiúk iránt (a lányok iránt se ;-)...tehát ne értsetek félre! :-)

Nekem már 16 évesen volt barátom,ezért furcsa számomra....vagy ma más a divat? :-)

32/L

2011. febr. 5. 14:13
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%

Nem, ma pont az a "divat"? hogy minél korábban találjon mindenki valamit.

Nem biztos, hogy azért nincs barátja, mert nem érdeklődik a fiúk iránt. LEhet, hogy visszahúzódó, nem nagyon jár bulizni, így ismerkedni sincs. Az, hogy neked volt barátod 16 évesen, még nem jelent semmit.

Én is itt vagyok 16 évesen, nuku pasival, és nem azért, mert nem szerntém, csakhát... nem jön össze.

2011. febr. 5. 14:27
 2/12 anonim ***** válasza:
100%

*valakit

*ismerkedni sincs kivel

Bocsi.

2011. febr. 5. 14:28
 3/12 anonim ***** válasza:
34%
Hát nem valami általános...
2011. febr. 5. 15:55
 4/12 anonim válasza:
100%
Én meg 20 vagyok, és még nem csókolóztam! És nem is érdekel a "pasizás". A szerelem már annál inkább (persze nyilván a csók meg a szex is érdekel), de a "pasizás" nem!
2011. febr. 5. 16:07
 5/12 anonim ***** válasza:
45%

És ha valakit érdekelnek a fiuk, de komoly kapcsolatot nem tudna elképzelni, mert fél a kotottsgtol

az változhat??

2011. febr. 5. 19:03
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem elég átlagos dolog. Az én korosztályomról van szó (17 leszek), és ismerek elég sok ilyen lányt, és semmi gond nincs velük, mielőtt valaki jönne a szöveggel, hogy biztos valami baj van velük. Egyszerűen csak nem találtak még megfelelő személyt "hozzá".
2011. febr. 5. 22:21
 7/12 anonim ***** válasza:
Nálunk pl gimiben a "rendesebb" lányoknak egytől egyig 17 körül, vagy azután lett barátja. Szóval szerintem inkább ennek kellene a normálisnak lennie. De engem meg kb 20 éves koromig nem is érdekeltek a fiúk, mindig volt vlmi fontosabb, de aztán lett barátom amikor nekem kellett és semmiről nem maradtam le.
2011. febr. 5. 23:09
 8/12 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszaitokat...nekem anno 7 évig tartott az a kapcsolatom....

...csak "féltem" attól,hogy kimarad az életéből az a fajta szerelem,amit egy tini él meg (annak minden romantikus pillanatával)....teljesen más egy felnőtt szerelem :-)

...és visszanézve,sok olyan volt osztálytársam van,akinek nem volt középiskolában "próbálkozása",és a mai napig nincs tartós kapcsolata... :-( ...de van olyan is,akinek már gyereke is van...tehát nem általánosítok!

Szép napot nektek!

2011. febr. 6. 10:27
 9/12 anonim ***** válasza:
100%
az egyik legjobb barátnőm lassan 18 lesz, de még nem csókolózott senkivel. pedig nagyon rendes csaj, csak kevés a normális srác akiket nem az agyonfestett iq 30 csajok érdekelnek, így hát sosincs szerencséje =/
2011. febr. 6. 12:12
 10/12 anonim ***** válasza:
100%

Én meg 21 éves pasi vagyok és még nem csókolóztam.!

Na ezt űbereld! XD

2011. febr. 6. 22:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!