Mennyire általános, hogy egy 17-18 éves lány még nem csókolózott?
csak kíváncsiság...számomra meglepő,hogy egy ismerős lány nem is érdeklődik a fiúk iránt (a lányok iránt se ;-)...tehát ne értsetek félre! :-)
Nekem már 16 évesen volt barátom,ezért furcsa számomra....vagy ma más a divat? :-)
32/L
Nem, ma pont az a "divat"? hogy minél korábban találjon mindenki valamit.
Nem biztos, hogy azért nincs barátja, mert nem érdeklődik a fiúk iránt. LEhet, hogy visszahúzódó, nem nagyon jár bulizni, így ismerkedni sincs. Az, hogy neked volt barátod 16 évesen, még nem jelent semmit.
Én is itt vagyok 16 évesen, nuku pasival, és nem azért, mert nem szerntém, csakhát... nem jön össze.
*valakit
*ismerkedni sincs kivel
Bocsi.
És ha valakit érdekelnek a fiuk, de komoly kapcsolatot nem tudna elképzelni, mert fél a kotottsgtol
az változhat??
Köszönöm a válaszaitokat...nekem anno 7 évig tartott az a kapcsolatom....
...csak "féltem" attól,hogy kimarad az életéből az a fajta szerelem,amit egy tini él meg (annak minden romantikus pillanatával)....teljesen más egy felnőtt szerelem :-)
...és visszanézve,sok olyan volt osztálytársam van,akinek nem volt középiskolában "próbálkozása",és a mai napig nincs tartós kapcsolata... :-( ...de van olyan is,akinek már gyereke is van...tehát nem általánosítok!
Szép napot nektek!
Én meg 21 éves pasi vagyok és még nem csókolóztam.!
Na ezt űbereld! XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!