Mennyire általános, hogy egy 17-18 éves lány még nem csókolózott?
csak kíváncsiság...számomra meglepő,hogy egy ismerős lány nem is érdeklődik a fiúk iránt (a lányok iránt se ;-)...tehát ne értsetek félre! :-)
Nekem már 16 évesen volt barátom,ezért furcsa számomra....vagy ma más a divat? :-)
32/L
Szia!
Én 16 voltam mikor az első csókot kaptam, egy 21 éves sráctól, akinek szintén az első csókja volt..jelentem elnevettem magam közben, annyira viccesnek tartottam ezt az egészet...hát igen, nem volt szerelem, csak a többieknek volt már pasijuk..hülye hozzáállás megbántam..a fiút is megbántottam, nekem meg így majd 10 év távlatából még mindig lelkiismeret furdalásom van emiatt..szóval szerintem nem olyan nagy dolog, ha valaki 17-18 évesen még nem csókolózott..megfelelő személy kell hozzá...amikor rámtört a nagy szerelem, már én sem nevettem, és csodálatos élmény volt. És bármennyire furcsa is, csak két fiú volt az életemben, akiket nagyon szerettem, a másodikhoz hozzá is mentem, és most várjuk első gyermekünket! És mindkét fiú úgy jött, hogy nem vártam, nem kerestem, csak jött...
Szóval szerintem élje az életét, és jön a szerelem! Nem tudja elkerülni!:)
25/lány/kismama
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!