Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Kamaszok! Van olyan felnőtt,...

Kamaszok! Van olyan felnőtt, akit őszintén tiszteletek? Meséljetek kicsit róla!

Figyelt kérdés

Nekem a gitártanárom...elég kritikus vagyok mindenkivel, szinte nincs ember, akiben ne találnék kivetnivalót, de ez az ember egy olyan valaki, akivel szemben nem tudok ellenkezni, jobban megbízom benne, mint akármelyik pszichomókusban akinél jártam. Nektek van ilyen felnőtt?:)

13/L

2011. szept. 18. 17:40
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
55%
Nem nézek fel senkire. Engem sem ismer el senki. Én miért ismerjek el másokat?
2011. szept. 19. 18:46
 12/19 anonim ***** válasza:
Az anyukám , bármilyen hiheteetlen nekemis a gitártanárom és méég a matektanárom
2011. szept. 20. 15:13
 13/19 anonim ***** válasza:
matek tanárom
2011. szept. 20. 16:51
 14/19 anonim ***** válasza:
azokat a felnőteket szeretem aki humorkodnak meg ijenek amejik meg csak nyomja az okoskodó dumáit azt nem tisztelem.
2011. szept. 24. 10:36
 15/19 anonim ***** válasza:

Kedves "A szolfézstanárnőm. Nagyon kedves, mindig segít. Valahogy én is olyan életete képzelek el mint az ővé csqak más szakmával.

Szüleimre is természetesen, Apára különösen. Amikor oszt. társaim szülei hagyják a gyereket, csináljon ammit akar stílust látom. Ő nem ilyen, sokat dolgozik értünk, amit tud megszerez. Én is ilyen férjet szeretnék.

Anyában azt hogy képes volt ott hagyni a szülő helyáét és ismeretlenbe jönni. Minden nap (magyarul) beszél, (külföldi) és megis kell értenie. Hisz a magyar neméppen egy könnyű nyelv ;)

12/L (6.oszt.)"

Milyen anyanyelvű az anyukád? Mert én is ebben a helyzetben vagyok :)

2011. szept. 24. 20:22
 16/19 anonim ***** válasza:
Van, de nem sok. A környezetemben lévő felnőttek tisztelem, de az már más kérdés, h felnézek-e rá. Ilyen emberből kevés van. Általánosba a fizika tanáromra felnéztem harminc egy-két éves volt de nagyon bölcs. És sokat beszélgettünk a sulin kívül is. Akkor nem úgy beszélt velem mint a diákjával hanem egy picit lejjebb engedett ebből.
2011. nov. 5. 19:55
 17/19 anonim ***** válasza:
A volt osztályfünököm. Dzsúdózó volt, olimpiai arany érmes azt hiszem. Nagyon példamutató, és igaz ember, sohasem csalódtam benne, és ha baj volt mindig ott volt hogy segítsen.
2011. dec. 8. 21:53
 18/19 anonim ***** válasza:
Apukám felnőtt rokonaim anyukám...
2012. márc. 17. 19:07
 19/19 anonim válasza:
Hááát van 1 híresség, Matthew Fox. Nagyon rendes és szeretetes ember, de főleg azért figyeltem fel rá mert nagyon hasonlít rám :D Meg Bear Grylls. Világ legkeményebb, és legbátrabb embere. És legnagyobb kalandora :)
2013. júl. 29. 09:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!