Meséljetek! Mik a tapasztalatotok a kompról? És mikortól használtátok?
Figyelt kérdés
Segített valamiben?Vagy épp fordítva?2011. jún. 7. 20:06
1/7 anonim válasza:
Mi Visegrádra mentünk át vele Nagymarosról. Élvezte nagyon, kétéves volt akkor.
2/7 anonim válasza:
Elsőnek :DDDDDDDD
Hát én 8 hónapos korában tettem bele,annyira nem jött be.Csak háthafele megy vele,a falig :)!
De "gyerektárolásra" jó,amig mondjuk pisilek:)
4/7 anonim válasza:
Első! :D Szerintem félre értetted. De olyan jót röhögtem :)
Én nem látom értelmét a kompnak. Egyik ismerősöm kisfia elég sokat kompozott és csak az egyik lábával hajtotta. Ezért mikor el kezdett járni, akkor féloldalasan ment. Úgy kellett megtanítani rendesen menni. Ja és nem beszélve arról hogy sokáig lábujjhegyen ment.
5/7 anonim válasza:
Én már akkor beletettem mikor stabilan megült, nem sok időre 10-15 perc délelőtt és délután is. Nagyon élvezte,hogy körbe tudja "menni" a lakást! Semmi baja nem lett tőle, 8 hónaposan elindult és szépen stabilan jár,fut. 14 hónapos.
6/7 anonim válasza:
7 hónapos volt mikor elkezdtük használni,9 hónaposan állt fel egyedül,akkor már nem kellett a komp, 10 hónaposan ment egyedül, semmi baja nem lett tőle, összesen 2 hónapot használtuk és nekem az a véleményem, hogy ez a 2 hónap nem tett kárt az egészségében.
7/7 A kérdező kommentje:
:)
2011. jún. 9. 20:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!