Ismerősöm (lány) 12-13 éves és már 3 hónapja pasija van. Ez normális?
Nem normális!
12-13 évesen komolyabban is ismerkednek (érdeklődnek) egymás iránt a fiatalok már, hiszen ez az a kor amikor igen is szexuális felvilágosítást is kell adni a részükre, és ezzel együtt persze megmagyarázni nekik, hogy milyen érték is az, amit egy "pasinak" csak úgy oda ad egy szerelmes lány.
Most "gyakorolják" be azokat a nemi viselkedési formákat, ami majd nagyobb korukban már egészen KOMOLYAN fog zajlani!(Udvarlás, ismerkedési szokások, közös programok, stb.)
Ez viszont akkor normális, ha a koruknak megfelelő mértékig mennek el!
Hát persze, hogy még egy ilyen korú lány szervezete nem készült fel az aktív szexuális életre, és a rendszeres gyógyszer szedésére.
Ebben a korban tanulnak és készülnek az életre az ép családokban élő, és normálisan nevelt fiatalok!Hogyan?! ....Nem így, ahogy az ismerősöd!
A kérdezőnek:
Ismerősöd talán nagyon el van maradva,ugyanis egy vicc szerint: Bölcsödében egyik kislány kérdi a másikat
- Te sűzs vagy méd?
- Ugyn ne hülyéstegy,ném játod,most is a csumiba ülöt.
Komolyra fordítva aszót,osztom strawberry123 véleményét.
úristeen..ha szájrapuszi van köztük,meg max kézfogás,akkor miért baj?
én 12 évesés fél voltam,amikor összejöttem életem első barátjával,aki 14 volt:D
13 évesen,a szülinapomon csókolt meg először(ő 15 volt akkor)
az a gáz,hogy már volt olyan barátnőm,aki 13 éves korára már nem volt szűz...
Tegnap 19:06!
Az Úristent kihagyhattad volna ebből a felháborító dologból. Honnan tudjátok,hogy meddig mennek el?! "A lejtőn nem lehet megállni" Elég sok méhet kapirgálnak mostanság.Egyre keveseb a katonának alkalmas fiatalember.Orvos nyilatkozza. nem biztos,hogy egéászséges utod lesz egy kapart méhből. Ettől felháborító,hogy nemzetünk gyengül.Akik itt nyilatkoztak egyetértőn,semmi élettapasztalatuk.Következményekről semmit nem tudnak,amit írtam talán fel se tudják fogni.Tehát nem baj ha kiradírozzák.
11 éves vagyok
És van egy 14 éves lány 8.os Én 6.os
És nélküle nem tudok létezni:(((((
Ha meghalna összetörnék :S
De az a gáz hogy még csak rám se nééz :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!