Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Ismerősöm (lány) 12-13 éves...

Ismerősöm (lány) 12-13 éves és már 3 hónapja pasija van. Ez normális?

Figyelt kérdés
2011. szept. 18. 16:16
1 2 3 4
 31/40 anonim ***** válasza:
47%
gyerekszerelem nem = a felnőttszerelemmel 16 éves kor alatt nem kéne se pasizni se csajozni,hatalmas szerelem lehet 10 évesen... nekem is voltak általános iskolás,ovis "szerelmeim" na de nem volt olyan hogy járunk
2011. szept. 24. 16:12
 32/40 Cula21 válasza:
24%
persze! hirdesd az igét, és kövesd a példáját! de még ma nyírd ki mindenképpen!! :D
2011. szept. 25. 11:46
 33/40 anonim ***** válasza:
9%

Nem normális!

12-13 évesen komolyabban is ismerkednek (érdeklődnek) egymás iránt a fiatalok már, hiszen ez az a kor amikor igen is szexuális felvilágosítást is kell adni a részükre, és ezzel együtt persze megmagyarázni nekik, hogy milyen érték is az, amit egy "pasinak" csak úgy oda ad egy szerelmes lány.

Most "gyakorolják" be azokat a nemi viselkedési formákat, ami majd nagyobb korukban már egészen KOMOLYAN fog zajlani!(Udvarlás, ismerkedési szokások, közös programok, stb.)

Ez viszont akkor normális, ha a koruknak megfelelő mértékig mennek el!

Hát persze, hogy még egy ilyen korú lány szervezete nem készült fel az aktív szexuális életre, és a rendszeres gyógyszer szedésére.

Ebben a korban tanulnak és készülnek az életre az ép családokban élő, és normálisan nevelt fiatalok!Hogyan?! ....Nem így, ahogy az ismerősöd!

2011. szept. 25. 16:12
 34/40 anonim ***** válasza:
0%

A kérdezőnek:

Ismerősöd talán nagyon el van maradva,ugyanis egy vicc szerint: Bölcsödében egyik kislány kérdi a másikat

- Te sűzs vagy méd?

- Ugyn ne hülyéstegy,ném játod,most is a csumiba ülöt.

Komolyra fordítva aszót,osztom strawberry123 véleményét.

2011. szept. 25. 17:31
 35/40 Pörl válasza:
60%
Nem meglepő viszont még gyerekek és ez gáz...
2011. szept. 27. 12:58
 36/40 anonim válasza:
43%
Nem értek egyet azzal, hogy ez normális lenne, csak azért, mert a nagyszüleink már 16 évesen férjhez mentek... Ez valóban így volt, de tegyük hozzá, volt idő, amikor még azt gondolták, hogy egy őrült meggyógyítható bárányból transzfúzióval átvezetett vérrel, hogy a boszorkányokat el kell égetni vagy hogy lapos a Föld. Inkább örüljünk neki, hogy ma már van igény foglalkozni azzal, hogy a gyerek gyerek maradhasson. Lehet ez is egy olyan dolog amit ma már jobban tudunk mint pl. a nagyszüleink korábban és ideje lenne a szülőknek odafigyelni erre.
2011. szept. 30. 19:08
 37/40 Rea.93 válasza:
40%
Szerintem nagyon nagy probléma! Nem sok élettapasztalatom van 19évesen de azt tudom hogy erről az is tehet hogy a szülő inkább a barátnője akar lenni a gyereknek mint sem az anyja.... Ez tapasztalat én 17éves koromig pasizni mertem volna sztem már nem élnék mert nagyon elvertek volna érte, de a hugom akinek anya a barátnője volt inkább mint az anyja most 16 éves 1gyereket már elvetettet és több pasija volt már szexuális téren mint ahány ujja van összesen! Könnyű arra hivatkozni hogy a nagyszüleink idejébe már 16évesen férjhez mentek, csak abba nem gondolnak bele hogy akkor még ők szűz lányok voltak és aki akkor férjhez ment 90%ban akkor keresett új partnert magának ha a párja elhunyt.....
2011. okt. 6. 12:09
 38/40 anonim ***** válasza:
80%

úristeen..ha szájrapuszi van köztük,meg max kézfogás,akkor miért baj?

én 12 évesés fél voltam,amikor összejöttem életem első barátjával,aki 14 volt:D

13 évesen,a szülinapomon csókolt meg először(ő 15 volt akkor)

az a gáz,hogy már volt olyan barátnőm,aki 13 éves korára már nem volt szűz...

2011. okt. 17. 19:06
 39/40 anonim ***** válasza:
26%

Tegnap 19:06!

Az Úristent kihagyhattad volna ebből a felháborító dologból. Honnan tudjátok,hogy meddig mennek el?! "A lejtőn nem lehet megállni" Elég sok méhet kapirgálnak mostanság.Egyre keveseb a katonának alkalmas fiatalember.Orvos nyilatkozza. nem biztos,hogy egéászséges utod lesz egy kapart méhből. Ettől felháborító,hogy nemzetünk gyengül.Akik itt nyilatkoztak egyetértőn,semmi élettapasztalatuk.Következményekről semmit nem tudnak,amit írtam talán fel se tudják fogni.Tehát nem baj ha kiradírozzák.

2011. okt. 18. 14:00
 40/40 anonim ***** válasza:
76%

11 éves vagyok

És van egy 14 éves lány 8.os Én 6.os

És nélküle nem tudok létezni:(((((

Ha meghalna összetörnék :S

De az a gáz hogy még csak rám se nééz :(

2011. nov. 5. 11:18
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!