Szerintetek normális az is ha gyerekük lesz 13 évesen azért látni a tv be hogy sokan megszülik a gyereket és elásák a kertbe v beledobják a kukába v a wcbe stb.... mert nm merik elmondani a szüleiknek szégelik....sok a tini anya sztem azért mert tul korán kezdik a felnötesdit. azt hiszik menö..
és ez nm irigység. 10en valahányéves gyerek még nm tud felnevelni 1kisbabát.a szüleinek meg minek szülne gyereket. mert ha tapizás mg csok van akkor elöbb utobb sex is és 10en évesek nm tudják h védekezni ,
2011. szept. 21. 20:17
23/40 anonim válasza:
Ez attól függ, amit már írtak előttem. Ha ilyen együtt megyünk ide-oda, fogjuk egymás kezét, puszi-puszi, akkor oké. De ne szex meg eljegyzés legyen, mert az bőőőven sok.
23N
2011. szept. 22. 07:58
24/40 anonim válasza:
"A lejtőn nem lehet megállni,én züllök egyre csak továb"
Aki nem akar szakadékba esni,ne sétapikáljon a szélén.
2011. szept. 22. 14:50
25/40 anonim válasza:
Hát azért nem egy megszokott dolog,abár lehett,hogy én vagyok elmaradva!
2011. szept. 23. 07:06
26/40 anonim válasza:
Ez tök normális, sőt... A menőbb csajok már 10 éves korukban járnak más fiúkkal. Ebben a korban gyakran kisebb fiúkkal járnak, mint amekkorák ők, mert a fiúk a nagyobb lányok iránt érdeklődnek, mert azok érettebbek. De hogy egy 13 éves lány egy 13-14 éves fiúval járjon, az normális.
2011. szept. 23. 16:14
27/40 anonim válasza:
És a normális alatt azt értem: megszokott, gyakori. Nem azt hogy jó. Szerintem se jó ez így...
2011. szept. 23. 16:20
28/40 anonim válasza:
Véleményem szerint az, hogy 12-13, ez ebben a korban elég tág fogalom. Nem mindegy, hogy 12 vagy 13, hiszen ebben a korban hónapok alatt nagy változásokon mehetnek át. Egy 13 éves lány teljesen természetesen érdeklődik a másik nem iránt. Azt, hogy mi normális és mi nem azt mindig az adott társadalom, szokások, értékrendek döntik el. Ma már 20 évesen sem szokás szülni és férjhez menni - az a csodabogár aki ezt megteszi - , holott még a nagyanyáink korában aki 20 évesen nem ment férjhez az már lehúzhatta a rolót. Volt amikor 14 évesen már férjhez mentek a lányok egy náluknál sokkal idősebb férfihoz és nem volt a társadalom, a környezet lerökönyödve. Most? Minden túl dramatizálunk, analizálunk, elemezünk és teljesen egyértelműen megállapítjuk, hogy semmi sem normális.Persze régen is így volt, csak akkor az adott lakó környezet végezte el azt amit ma szakemberek. Hiába, minden ugyanaz csak a kor más. Minden normális, és mégsem.
2011. szept. 24. 09:26
29/40 anonim válasza:
szerintem ez teljesen normális.nem a szülők hibája h a lány koránérő.oké, nekem is volt barátom.és akkor mégcsak 10 voltam, bár már közel voltam a 11-hez. nem értem mi van azzal h ennyi idősen jár valakivel. és atól h van pasija attól még nem ribanc, nem fog 14 évesen szexelni. mert nem biztos h menőségből jár valakivel. aki nem tudná létezik olyan szó h szerelem.
2011. szept. 24. 10:14
30/40 anonim válasza:
én is 13 vok és van 1 lány aki nélkül nem tudnák élni
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!