Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Kamaszok! Titeket nem tölt el...

Kamaszok! Titeket nem tölt el szörnyű érzés, hogy vannak éhező gyerekek?

Figyelt kérdés

Sziasztok.

Engem borzasztó érzéssel tölt el, ha látok az utcán vagy bárhol szegény embereket/gyerekeket. A legszörnyűbb olvasni az olyan szülők történetét, akik nem tudnak enni adni a gyereküknek.:/ Ez annyira borzalma. Ilyenkor mindig a sírás fog el.Felnőttként is szeretnék mindent megtenni, hogy segítehesek másokon! A bátyám álma, hogy árvaházat nyisson. Ez annyira szép, remélem, hogy teljesül a vágya.

Ezzel az érzéssel más is így van?

12/L

2011. szept. 10. 20:31
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
87%
Idővel megtanulod, hogy nem szabad a világ minden problémáját a válladra venned, mert összeroppansz.
2011. szept. 10. 22:49
 12/16 anonim ***** válasza:
78%
Így van, utolsó.
2011. szept. 10. 23:05
 13/16 anonim ***** válasza:
65%
Sajnálom őket, de egy olyan világba, ahol lassan már a saját magad fenntartása is nehézségeket okoz sajnos majdhogynem lehetetlen segíteni másokon, ha csak egy egyszerű középkategóriás ember vagy. Bele kell törődni, hogy ez nem megy olyan könnyen ahogy te azt hiszed, de örülök a hozzáállásodnak. Ha tudsz, segíts másokon.
2011. szept. 12. 01:15
 14/16 anonim ***** válasza:
69%
Engem nem hat meg, nem tud érdekelni, hogy más milyen helyzetben van.
2011. szept. 17. 20:03
 15/16 anonim válasza:
100%

Nekem is néha ilyen érzésem van, ilyenkor teljesen beleélem magam a helyzetükbe, elképzelem hogy milyen lenne az én életem azok nélkül a dolgok nélkül, amiket már teljesen átlagosnak és alapvetőnek gondolok az életemben.

15/F, megdöbbentő, de én fiúként is képes vagyok erre az érzésre :(

2012. máj. 16. 18:30
 16/16 anonim válasza:
100%
Hát nem tudom ez hol, miképpen és hogy van, de nálunk Romániában mindenki csak magával törődik, sohasem látom semmi segítséget a szegényeken. Ha meg az utcán valaki csak egy kis pénzt is vagy ételt kér, csak megvetést és szidalmazást kap. De ennek ellenére én nagyon sajnálom őket. A legtöbb jó életű mondja, hogy menjenek dolgozni az ilyen emberek, de amikor arra sincs lehetőségük hogy iskolába járjanak mégis hová menjenek dolgozni?
2012. aug. 3. 23:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!