Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Mi tévő legyek a kamasz...

Mi tévő legyek a kamasz fiammal kapcsolatban?

Figyelt kérdés
Nagy godban vagyok, mert gyerekem ma kisfestett körmökkel jött haza az iskolából. Kérdeztem mi ez rajta, de nem hajalndó válaszolni. Most mit csináljak vele? Sokszor nem beszél velem őszintén.
2011. szept. 5. 17:32
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Nálunk kétszer is volt ilyen,hogy az egyik osztálytársammal hülyéskedtem,hogy kifestem a körmét.Amikor hazament megkérte az anyukáját hogy mossa le neki.(mellesleg biztos hogy nem homo) A te fiadnak milyen színűre van festve,vagy lemosta már? Biztos csak hülyültek.Vagy nem most kezdte az iskolát? A szecskákkal szoktak ilyen hülyeségeket csináltatni:)

15/L

2011. szept. 5. 19:46
 12/17 anonim ***** válasza:
Egy fiú haveromnak mi is ma festettük ki a körmét szép rózsaszínre xD Szóval nem biztos, hogy homo, szerintem csak hülyültek.
2011. szept. 5. 21:03
 13/17 A kérdező kommentje:

Már lemosattam vele, rózsaszín lakk volt. 6 osztályos gimnáziumba jár, nem hiszem hogy köze lenne a gólyaavatáshoz.

A szecska mit jelent, nem értem?

2011. szept. 5. 22:15
 14/17 anonim ***** válasza:

A szecskaavatón kell csinálni ciki dolgokat..!

Tuti az volt ,nyugi. :)

2011. szept. 6. 13:21
 15/17 anonim ***** válasza:
Jajj már. Az én bátyám tánctáborból (társastáncra jár) rózsaszín körömmel jött haza, mert hülyéskedtek a lányok. A fiú osztálytársaimat a barátnőimmel mi is összefirkáljuk filccel és alkotunk valami jó csajosat, egyszer szereztünk szives lemosható tetkót és az egyik fiú rárakta az arcára, POÉNBÓL. Amúgy ha olyan dolga lenne, amit nem akar elárulni, akkor biztos nem ment volna haza úgy, hogy még körömlakkos a körme.
2011. szept. 6. 14:50
 16/17 anonim ***** válasza:
100%
az igazi melegek nem festik a körmüket... ők férfiak, akik férfiakhoz vonzódnak, nem férfiak, akik nők akarnak lenni, azt máshogy hívják, és többnyire suliban ők se csinálják.
2011. szept. 10. 05:51
 17/17 anonim ***** válasza:
73%

Kérdezd meg tőle,h bu.zi-e!

Ezt nem hagyja szó nélkül,ha nem az,de ha csak hallgat,akkor lehet...

2011. szept. 11. 18:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!