Szülők! 14 éves lányod meddig mehet el a barátjával? (szex)
Én most lettem 17 (fiú). A barátnőm 14 éves. És szeretjük egymást. (Testileg már rendesen kifejlődött :-))
Azt hogy ott aludjak a szüleik lazán megengedik, viszont nagyon nehezen mentek bele, hogy olyankor menjek át hozzá, amikor anyukája nincs otthon.
Miről beszéljek velük hogy többet engedjenek?
A pettinget szerintetek elfogadnák?
Köszönöm a válaszaitokat!
Hát én szerintem a legrosszabb ötlet ha nemi kapcsolatba akarsz lépni egy 14 éves lánnyal. én 14 vagyok és a barátnőm is. Pár pontban leírnám hogy miért rossz ötlet:
1.: Félj az apóstól mert akármennyire bír téged a lánya szűzhártyáját jobban félti ha van fegyvere szerintem várj míg 18 lesz!
2.:Hiába testileg fejlett a lány akkor sem szabadna neki engedni ugyanis ha hamarabb megtörténik és felkészületlen akkor egy életre aszexuális is lehet!
3.:Ha a lány erőlteti szerintem utasítsd el! Ugyanis akkor erős az hogy nem téged szeret hanem azt amit tudsz szolgáltatni neki!
4.:Az együtt alvást semmilyen szülő nem engedné meg ilyen fiatalon főleg nem a nemi kapcsolatot! A barátnőmnek mutattak olyan mozdulatokat hogy netán be kanosodnék akkor hogyan állítson le és meg is mondtam neki hogy állítson le ha ilyen lenne de nem engednek be a szobájába sem és csak úgy bizonyíthattam hogy 2 héten át a padlón kellett aludnom...
Szerintem várd meg mire teljesen felkészült lesz a lány próbálj finoman célozni a szüleinek hogy mit is akarsz a lányukkal de míg nem 18 ne próbáld meg!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!