Szülők! 14 éves lányod meddig mehet el a barátjával? (szex)
Én most lettem 17 (fiú). A barátnőm 14 éves. És szeretjük egymást. (Testileg már rendesen kifejlődött :-))
Azt hogy ott aludjak a szüleik lazán megengedik, viszont nagyon nehezen mentek bele, hogy olyankor menjek át hozzá, amikor anyukája nincs otthon.
Miről beszéljek velük hogy többet engedjenek?
A pettinget szerintetek elfogadnák?
Köszönöm a válaszaitokat!
Már bocsánat, de egy 14 éves lánynak szerintem a petting is korai. Lehet hogy te szeretnéd, de az a lány még akárhogy is néz ki testileg és lelkileg egy éretlen 14 éves. Ezt neked kellene megértened, hiszen már majdnem nagykorú vagy. Amúgy ez még nem ment fel a jogi következmények alól sem. A lány kora számít. Én tudom, hogy ma már ez nem különleges dolog , amit tesztek, de sajnos koravének vagytok és korotokhoz nem 'illő' dolgokat akartok. Ezt csak majd szülőként és pár évtized után érted majd meg, most a fiatalok körében eluralkodott káosz miatt talán nem is várom.
Sajnos ez a válasz a kérdésedre.
Nekem is van egy kislányom, és sajnos szomorúan gondolok arra,hogyan fogom megmenteni majd 14 évesen,vagy már korábban is az ilyen butaságoktól. Nekik még semmilyen szex nem való (a petting is az), neked már igen, a korosztályoddal vagy idősebbekkel.
Gondolom az én általam képviselt gondolkodás nem igazán hatja meg a tinédzsereket, sajnos a saját károtokból kell tanulnotok.
Amúgy a fenti válaszok egy része nem szülőktől jött,az biztos, pedig hozzánk intézted a kérdésed.
Hát nem tudom, 14 évesen engem is érdekelt már a szex, de nem annyira, hogy oda is adjam magam...Szerintem az még elég korai. Mi van, ha később esetleg megbánja, és elhamarkodottnak fogja érezni?
Ha még a szülei is tiltják, akkor ott lesz benne egy plusz feszültség, ami nem a legkellemesebb érzés szex vagy petting során szerintem...Főleg az első alkalomnál.
Ha tényleg annyira szereted, akkor vársz rá, mert az egy dolog, hogy testileg érett, de lelkileg és agyilag biztos nem.
18/L
Bocsi de csak nekem olyan fura,hogy a szülei "lazán megengedik",hogy a fiú ottaludjon náluk?!
Már nem azért,de mit gondolnak.. én 15 vagyok (szóval csak 1 év van köztünk a barátnőddel),de épp megse merném kérdezni,hogy ittaludhat-e a barátom,meg értelme se lenne megkérdezni..
Mondjuk az nekem is érdekes volt,hogy így engedjt kértek,dehát mindenkinek más:)
2.oldal / 1. válaszoló:
14 év a beleegyezési korhatár MO-n. Tehát a törvény nem tiltja :-)
Ő kezdeményez is, csak tudom, hogy benne van az az érzés is,hogy a szülei tiltják. Így is menne, csak azt szeretném, ha tényleg felhőtlenül át tudná magát adni az érzésnek.
Ezért szeretnék majd beszélni a szüleivel. Szeretném megtudni, hogy "meddig mehetek el". Viszont ez egy elég kényes téma, mert ha többet mondok, mint amire ők gondoltak, akkor onnantól kezdve végig ferde szemmel fognak rám nézni.
Hogyan beszéljek velük erről? Mit éreznek ezzel kapcsolatban? Pl.: Féltik a lányukat, hogy utána szakítok vele; Azt gondolják, hogy nem védekezünk elég felelősségteljesen... Stb??
Figyelj!
Látom te a normális fajtából való vagy. Nekem nagyon tetszik, hogy a szüleit akarod megkérdezni erről, az is jó lenne ha nem hamarkodnátok el. Igen 14 éves kor az már rizikós törvény nem bünteti, tulajdonképpen azt csináltok amit akartok és igaz nem csak este lehet. Én azt mondom, hogy Te már majdnem felnőtt vagy Ő viszont még nem. És azt is mondom, ha ott akarsz aludni, vagy Ő nálatok akkor csak arról beszélj a szüleivel, hogy nála aludna de külön szobában. Elég bizarr lenne, ha benyögnétek, hogy petting, lehet a szüleit megijesztenéd. Szerintem a szexel várjatok még, petting lehet de ne mondd a szüleinek! Ne erőltesd a lányt ha nem akarja, vagy ha benne van az a félsz, hogy a szüleire gondol. Az is bizarr, hogy egyáltalán a szüleire gondol. Ez arra utal, hogy ÉRZELMILEG még nem fejlett. Korai szexuális élet amúgy súlyos problémáknak lehet a kiindulópontja, ha nem is akkor érzi, de kis idő után igen.
Éjszaka nem pettingelünk :-D
Nappal. Mikor nincs otthon senki. Ilyenkor sem a szülei lebegnek a szeme előtt :-), csak megemlítette, hogy a szülei biztosan kiakadnának. Ettől még ugyanúgy folytattuk.
Mitől félti ilyenkor a gyerek a szülőt? Hogy nem bírjuk ki, és előjáték lesz a pettingből?
14 évesen feküdt le a lányom a barátjával , de beszélgettünk róla előtte stb..
Én nem bántam, inkább itthon , nyugodtan mint hogy sietve, nehogy meglássa őket valaki. Itt is aludt a srác, elég sokszor :-D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!