Szülők! 14 éves lányod meddig mehet el a barátjával? (szex)
Én most lettem 17 (fiú). A barátnőm 14 éves. És szeretjük egymást. (Testileg már rendesen kifejlődött :-))
Azt hogy ott aludjak a szüleik lazán megengedik, viszont nagyon nehezen mentek bele, hogy olyankor menjek át hozzá, amikor anyukája nincs otthon.
Miről beszéljek velük hogy többet engedjenek?
A pettinget szerintetek elfogadnák?
Köszönöm a válaszaitokat!
A válasz írója 67%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: tegnap 17:49
Igen szülő vagyok :-) és a lányomnak szinte legjobb barátnője.Mindent megbeszélünk , és úgy kezelem már mint egy felnőttet , mert őt lehet is . :-)
Utolsó, igazán szerencsés lányod lehet. Én sosem tudtam semmit megbeszélni az anyukámmal, szinte alig beszélünk, azt sem tudja, hogy kik a barátaim, mindig csak kiabál velem.
Irigylem a lányod. :)
Az én anyukám is ilyen volt, vele is tök jó kapcsolatban voltam/vagyok, bár csak akkor amikor már teherbe estem 15 évesen. Szóval most 31 vagyok, a lányom pedig 16 éves.
Szerintem is szerencsés, én is nagyon büszke voltam anyukámra és a kapcsolatunkra :-)
A válasz írója 68%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: tegnapelőtt 19:36
Rendben, értettem szülő vagy, csak írásodból valamilyen módon az nap nem hittem el, hogy az vagy! Jó olvasni, hogy nektek ilyen jó a viszonyotok ha nekem is ilyen lett volna anyukámmal lehet elviselhetőbb lett volna a kamaszkorom. Irigylésre méltó, én is ilyen szülő szeretnék majd lenni. :-)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!