Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Szülők! 14 éves lányod meddig...

Szülők! 14 éves lányod meddig mehet el a barátjával? (szex)

Figyelt kérdés

Én most lettem 17 (fiú). A barátnőm 14 éves. És szeretjük egymást. (Testileg már rendesen kifejlődött :-))

Azt hogy ott aludjak a szüleik lazán megengedik, viszont nagyon nehezen mentek bele, hogy olyankor menjek át hozzá, amikor anyukája nincs otthon.

Miről beszéljek velük hogy többet engedjenek?

A pettinget szerintetek elfogadnák?

Köszönöm a válaszaitokat!

2011. szept. 4. 11:51
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
66%
Durva!
2011. szept. 4. 19:04
 22/32 anonim ***** válasza:
Kérdező majd írj, hogy mi lett mert kíváncsi vagyok :D
2011. szept. 4. 19:19
 23/32 anonim ***** válasza:
Egyetértek az utolsóval!Mert én is kíváncsi vagyok!:D
2011. szept. 5. 16:59
 24/32 anonim ***** válasza:
66%

A válasz írója 67%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: tegnap 17:49

Igen szülő vagyok :-) és a lányomnak szinte legjobb barátnője.Mindent megbeszélünk , és úgy kezelem már mint egy felnőttet , mert őt lehet is . :-)

2011. szept. 5. 19:36
 25/32 anonim ***** válasza:
86%

Utolsó, igazán szerencsés lányod lehet. Én sosem tudtam semmit megbeszélni az anyukámmal, szinte alig beszélünk, azt sem tudja, hogy kik a barátaim, mindig csak kiabál velem.

Irigylem a lányod. :)

2011. szept. 5. 20:14
 26/32 anonim ***** válasza:
35%

Az én anyukám is ilyen volt, vele is tök jó kapcsolatban voltam/vagyok, bár csak akkor amikor már teherbe estem 15 évesen. Szóval most 31 vagyok, a lányom pedig 16 éves.

Szerintem is szerencsés, én is nagyon büszke voltam anyukámra és a kapcsolatunkra :-)

2011. szept. 6. 18:23
 27/32 anonim ***** válasza:
83%

A válasz írója 68%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: tegnapelőtt 19:36

Rendben, értettem szülő vagy, csak írásodból valamilyen módon az nap nem hittem el, hogy az vagy! Jó olvasni, hogy nektek ilyen jó a viszonyotok ha nekem is ilyen lett volna anyukámmal lehet elviselhetőbb lett volna a kamaszkorom. Irigylésre méltó, én is ilyen szülő szeretnék majd lenni. :-)))

2011. szept. 7. 18:59
 28/32 A kérdező kommentje:
Nem volt szükség megbeszélésre :-) Már azt is megengedték, hogy úgy találkozzunk, hogy csak mi vagyunk otthon :-) Ezzel minden megoldódott :-P
2011. szept. 11. 23:41
 29/32 anonim ***** válasza:
34%
a lányom tuti nem fog 14 évesen pasizni,felvilágosítom mindenről és korlátokat szabok neki,egy gyerek még ne pasizzon meg szexeljen,majd 16 évesen tőlem elkezdhet pasizni,de remélhetőleg szex nem lesz 17-18 éves koráig,a barátjánál meg nem aludhat 18 éves kora előtt,egy lány aludjon a saját ágyában
2011. szept. 13. 13:02
 30/32 anonim ***** válasza:
44%
Egyetértek..
2011. szept. 13. 18:56
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!