Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Őrült emlékek? (emlék töredéke...

Őrült emlékek? (emlék töredékek:D)

Figyelt kérdés

Szülők elutaznak ---> két testvér meghívja minden ismerősét, az ismerősök is mindenkit, felszerelik a hangszórókat az egész házban és senki se teljesen józan, nem hallani semmit és a másnap egy csomóan mindenfelé a házban felébrednek?:D Tegnap volt egy ilyen nyárbúcsúztató buli és valami hihetetlen élmény. Másnak is volt ilyen?:D És milyen volt a másnap? Mert én a másnaposság ellenére is nagyon boldog vagyok:D

14/L (hamarosan 15)

2011. szept. 3. 22:45
 1/5 anonim ***** válasza:
75%

"14/L (hamarosan 15)" és ha így volt, lehet, hogy hamarosan anyuka :D

"Másnak is volt ilyen?"

Neeem, nem volt, te találtad fel a spanyol viaszt.

2011. szept. 3. 23:51
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Na igen, kitudja hányan mentek végig rajtad amíg részeg voltál....

Nekem nem volt ilyen "bulim" nem is vágytam rá soha.

Én attól vagyok boldog, hogy ivászat és lerészegedés nélkül is jól tudom magam érezni, ráadásul a májam is megmarad :D -.-

2011. szept. 3. 23:54
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Nekem volt sok "őrült" emlékem, csak azért nem ennyire durvák. :D

De tudok egy lányról, akinek a nyáron volta 13. szülinapja, egy másik lány leitatta, beküldte a szobájába és sorra küldte rá a pasikat...:O

2011. szept. 4. 01:01
 4/5 A kérdező kommentje:
Nem részegedtem le a sárga földig, emlékszem mindenre:)
2011. szept. 4. 12:29
 5/5 anonim ***** válasza:
100%

Ilyen még nem volt, üres ház hiányában. :D

Viszont nekem is jó estém volt. Koncerten voltunk, hát rengetegen voltak. Úgy kezdtük, hogy egyik haverom meghívott egy sörre. Legjobb barátnőmmel meg ezzel a haverral voltam, barátnőmmel tomboltunk a koncerten, énekeltünk, csápoltunk minden amit el tudsz képzelni. Aztán találkozunk a barátnőm szüleivel, ők is hoztak nekünk 1-1 sört. Megittuk azt is. Akkor már láttam, hogy kicsit a fejébe szállt barátnőmnek, de nekem is amúgy.

Itt már tényleg tomboltunk a koncerten.

Én meg flörtöltem egy pasival is. Utána még beültünk egy szórakozóhelyre, ott is meghívott minket a haverunk egy-egy sörre. De azt már nem ittam meg mindet, mert elég jó állapotba voltam és hát haza kellett mennem.

Ráadásul apum még fel is volt, mikor hazaértem. Hál'istennek nem gyanakodott semmire. De amúgy elmondtam, hogy ittam 2 sört (a harmadikat, aminek a felét nem ittam meg, inkább el sem mondtam).

Szóval szuper este volt, de mindenre emlékszek, kb. :D

16/L

2011. szept. 4. 17:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!