Lányok! Titeket hittek már leszbinek?
Figyelt kérdés
Engem speciel igen, mert barátnőm néha az ölembe szokott ülni, meg sokszor a vállamra hajtva a fejét, és azt hiszik rólunk, hogy leszbik vagyunk! Mással volt már ilyen?2011. szept. 1. 15:16
11/17 A kérdező kommentje:
Hát elhiszem, hogy jól esett. :)
Én amúgy most vagyok 9.es és én mondjuk lányosan (azaz nőiesen-de nem 15centis sarkakkal közlekedem meg cici kivágós pólókban).
2011. szept. 1. 21:58
12/17 anonim válasza:
Engem hittek... pl.:
Táborba egy barátnőmmel átmentünk a fiúkhoz aludni és úgy aludtunk, hogy a barátnőm hason én meg félig rajta meg ugyanakkor a kis kifli nagy kifli is...
és a fiú aki mellettünk volt megkérdezte h leszbik vagyunk-e
13/17 anonim válasza:
Csak én nem értem ezt a "kis kifli nagy kiflit"?...
14/17 A kérdező kommentje:
Hát amikor átölelik egymást, az a kifli.
2011. szept. 4. 14:24
15/17 anonim válasza:
a kis kifli az ócsóbb, a nagy meg a bágett. aki már bágettet ehet, az nagyon gazdag.
16/17 anonim válasza:
általában annak néznek :D igencsak fiúsan öltözök és öltöztem is mindig :DDD néztek fiúnak is már :DDD
ennek ellenére 8hónapja van Uram ;)
18L
17/17 anonim válasza:
Kedves utolsó Válaszoló! Nagyon sajnálom, hogy Neked Urad van, és nem párod, szerelmed, kedvesed stb. ...!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!