Lányok! Titeket hittek már leszbinek?
Igen, egyszer egy diszkóban a barátnőmmel táncoltunk és egy srác megkérdezte, hogy csak a lányokat szeretem e. Ledöbbentem, mert nem ilyen egymáshoz simulósan táncoltunk.
Máskor nem volt ilyen.
Szia!
Nem, de speciel alig akad lány barátom. A fiúkkal valahogy jobban szót tudok érteni.
19L
Ja, velem is szokott ilyeneket csinálni az egyik lány haverom, de őszintén szólva nekem ez kínos, úgyhogy ilyenkor mindig leállítom.:D
De engem nem ezért hittek leszbinek, hanem mert fiús vagyok és nem szoktam kidumálni a srácok külsejét a hátuk mögött, ill. nem jegyzem meg, ha valakit helyesnek tartok.
Engem is, nem értem miért.
9.-es koromban az egész évfolyam erről pletyizett, plusz a falu is, ahol lakok. Bár való igaz, akkoriban elég fiús jelenség voltam.
Egyébként egyszer egy leszbikus lány el volt ájulva, milyen jól nézek ki (ezzel nem feltétlen értettem egyet, de jól esett).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!