Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Lányok! Titeket hittek már...

Lányok! Titeket hittek már leszbinek?

Figyelt kérdés
Engem speciel igen, mert barátnőm néha az ölembe szokott ülni, meg sokszor a vállamra hajtva a fejét, és azt hiszik rólunk, hogy leszbik vagyunk! Mással volt már ilyen?
2011. szept. 1. 15:16
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
30%
Lehet, hogy a barátnődben tényleg van ilyen hajlam, különben nem csinálná.
2011. szept. 1. 15:18
 2/17 anonim ***** válasza:
19%
Barátok nem szoktak egymás ölébe ülni. Első voltam.
2011. szept. 1. 15:19
 3/17 anonim ***** válasza:
91%

Igen, egyszer egy diszkóban a barátnőmmel táncoltunk és egy srác megkérdezte, hogy csak a lányokat szeretem e. Ledöbbentem, mert nem ilyen egymáshoz simulósan táncoltunk.

Máskor nem volt ilyen.

2011. szept. 1. 15:20
 4/17 anonim ***** válasza:
56%
Neked nem kínos mikor ilyet csinál?
2011. szept. 1. 15:20
 5/17 A kérdező kommentje:
Hát vannak pillanatok amikor kínos. :s
2011. szept. 1. 15:21
 6/17 anonim ***** válasza:
86%

Szia!

Nem, de speciel alig akad lány barátom. A fiúkkal valahogy jobban szót tudok érteni.

19L

2011. szept. 1. 15:27
 7/17 anonim ***** válasza:
73%
Jéé... ilyet mi is csinálunk, szerintem nem leszbis. Mármint ha nincs hely akkor néha egymás ölébe ülünk. Ez hol gáz?
2011. szept. 1. 16:02
 8/17 anonim ***** válasza:

Ja, velem is szokott ilyeneket csinálni az egyik lány haverom, de őszintén szólva nekem ez kínos, úgyhogy ilyenkor mindig leállítom.:D

De engem nem ezért hittek leszbinek, hanem mert fiús vagyok és nem szoktam kidumálni a srácok külsejét a hátuk mögött, ill. nem jegyzem meg, ha valakit helyesnek tartok.

2011. szept. 1. 17:20
 9/17 monster under yo bed ***** válasza:
barátnőmmel csinálunk érdekes dolgokat, és ezért sokszor hittek is leszbinek, de egy idő után már csak nevetek rajta. :)
2011. szept. 1. 21:00
 10/17 anonim ***** válasza:

Engem is, nem értem miért.

9.-es koromban az egész évfolyam erről pletyizett, plusz a falu is, ahol lakok. Bár való igaz, akkoriban elég fiús jelenség voltam.

Egyébként egyszer egy leszbikus lány el volt ájulva, milyen jól nézek ki (ezzel nem feltétlen értettem egyet, de jól esett).

2011. szept. 1. 21:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!