Ma jött meg. Hogyan mondjam meg anyának? :S Help! Nagyon fontos.
Figyelt kérdés
2011. aug. 27. 19:21
11/21 anonim válasza:
Utolsó vagyok.
De ha már nem is menstruál, akkor sem fogja ezt mondani.:D
23/L
12/21 anonim válasza:
Anya még az ágyban pihent nálunk, levettem a bugyit, bementem hozzá azt mondtam hogy anya!,és odamutattam neki. Nem mondta senkinek csak apának de az is ciki volt egy picit.
13/21 Softness válasza:
én 11 voltam és reggel mikor láttam mivan, szaladtam anyuhoz, "anya!! folyik a vér a puncimból." :) nincs mitől félni, ez természetes dolog, nem kell szégyelni
14/21 anonim válasza:
nem olvastam végig a válaszokat de én 4 gyermekes apuka vagyok és már a 8 éves kislányom tud neked segíteni de egyébként , anyu adjál nekem betétet mert megjött!
15/21 anonim válasza:
megint az apuka a kislányomnak én mondtam el ,hogy ez megfog történni az anyukája , meg közölte velem ,hogy hülye vagyok ,ezen felbőszülve gyors szexuális felvilágosítást is megtartottam ,na ezek után voltam én minden csak úri ember nem!
16/21 anonim válasza:
Nem kell semmiféle virágnyelv. Ha egy lány nem mer őszintén és nyíltan beszélni a menstruációról az anyukájával, ott az anyuka valamit nagyon nagyon elrontott! Ahogy a 20:49- válaszoló is írta, nyugodtan mondhatod, hogy "Anya, vér folyik a puncimból"! Vagy "Anya, megjött a menstruációm"! Nem kell mellébeszélni!
17/21 anonim válasza:
hát igen ezt az anyukának már előre fel kellet volna készíteni a kislányt na de erről ennyit ,hogy milyen gyerekek vállalnak szülői feladatokat, de ezt lehet ,hogy nem itt kellet volna ezt kifejteni
18/21 anonim válasza:
Legrosszabb esetben azfog történni veled ,mint velem meg anyummal:)
Szimplán mondtam,hogy "Anyu képzeld ma megjött" erre ő teljesen kifordult magából,hogy a kislányából nagylány lett meg így meg úgy,viccesvolt.
Ne félj,hidd el ez nem tragédia..
16L
19/21 anonim válasza:
Például "Anya, kellene betét, mert megjött".
20/21 anonim válasza:
Szomorú ezt olvasni, hogy ennyire prűdek a szülők, közben meg a csapból is a szex omlik... nem a te hibád kérdező!!! Ez anyud hibája, hogy tabuként kezelte...!
Én ebben az esetben csak annyit kérdeznék, hogy hol találom a betétet, mert szükségem van rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!