Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » 11 éves leány gyermekem nem...

11 éves leány gyermekem nem olyan mint amilyenek a korabeliek, az apa hallani sem akar pszihológusról, olyan mint egy 5 éves, mit tehetek? Hogyan lehet kezelni?

Figyelt kérdés
2009. ápr. 17. 17:43
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Vidd orvoshoz.Mi az,hogy az apa hallani sem akar róla?Neki talán nem fontos a gyereketek?Egyébként Te is elviheted,ehhez nem szükséges mindkettőtök beleegyezése.
2009. ápr. 17. 17:57
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Pontosan mit jelent az hogy olyan mint egy öt éves?
2009. ápr. 17. 18:04
 3/6 anonim ***** válasza:
Ne hallgass a férjedre!Minél előbb vidd orvoshoz mert lehet,h visszafordíthatatlan következményei lesznek a késlekedésnek.Nem kell az ő beleegyezése ahhoz h orvoshoz fordulj a gyerekkel!Sok sikert!
2009. ápr. 19. 15:41
 4/6 anonim válasza:

én nem értek ezzel egyet. szerintem nem kell egy gyereket az átlaghoz tenni mert mindenki más. én 12 évesen olyan voltam mint 1 felnőtt aztán 16 évesen olyan mint 1 ovodás, majd 20 évesen benőtt a fajem lágya.

de pontosan mit értesz az alatt hogy olyan mint 1 5éves. mondj példákat mert igy többféle módon lehet értelmezni a kérdést

2009. ápr. 20. 21:30
 5/6 anonim ***** válasza:
Hogyhogy olyan mint egy ötéves?
2009. ápr. 23. 01:09
 6/6 anonim ***** válasza:
hogy viselkedik a gyerek? talán csak ti dramatizáljátok túl..
2009. jún. 30. 17:19

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!