Kamaszok, ti várjátok valamennyire az iskolát?
Figyelt kérdés
Én most leszek középiskolás, de eléggé várom már hogy szeptember 1 legyen. Mert egész nyáron csak egyedül lehettem itthon haverok nélkül, mert nincsenek is nagyon haverjaim akik vannak azok meg alig néznek felém (csak amikor én hívom őket de akkor is általában kifogást találnak nem igazi haverok). Meg általános iskolában is én voltam csak a célpont akit bántani kell, ki kell közösíteni, piszkálni, csúfolni kell, akiről pletykálkodni kell. Szóval már várom hogy normális társaságba mehessek végre. 15/F2011. aug. 25. 19:52
21/23 anonim válasza:
Én várom. A tanulás részét na azt nem. :D Azt várom, hogy megint együtt legyen az osztály, legyenek az osztálykirándulások és valójában minden jó dolgot ami a sulihoz köthető várok. ^^
22/23 anonim válasza:
Egy kicsit várom, de csak az osztálytársaim miatt. Alig várom, hogy kifaggassam őket, milyen volt a nyaruk. :D 13/L
23/23 anonim válasza:
Szia! Én már nagyon várom, hiszen ez lesz az első középiskolás évem. Az osztályról még semmit sem tudok, de bízok benne, hogy szép évek lesznek ezek.
Általánosban engedtem annak, amit a többiek elkönyveltek rólam: szótlan, tanulós, végtelenül nyugodt.
Az emberek változnak, így én sem vagyok kivétel. Mostantól (tanulva a hibáimból) mindig önmagamat próbálom adni.
Hidd el, ha te is így teszel előbb "vágódsz be" másoknál, mint akkor, ha valaki más bőrébe bújsz.
Szép napot mindenkinek!
Egy 15 éves leányka
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!