Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Kamaszok, ti várjátok valamenn...

Kamaszok, ti várjátok valamennyire az iskolát?

Figyelt kérdés
Én most leszek középiskolás, de eléggé várom már hogy szeptember 1 legyen. Mert egész nyáron csak egyedül lehettem itthon haverok nélkül, mert nincsenek is nagyon haverjaim akik vannak azok meg alig néznek felém (csak amikor én hívom őket de akkor is általában kifogást találnak nem igazi haverok). Meg általános iskolában is én voltam csak a célpont akit bántani kell, ki kell közösíteni, piszkálni, csúfolni kell, akiről pletykálkodni kell. Szóval már várom hogy normális társaságba mehessek végre. 15/F
2011. aug. 25. 19:52
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
83%
En nagyon varom,11.be megyek,szoval jonnek a fakultaciok,igy tobb olyan oram lesz amit szeretek :) Meg kulonben is,en mar kipihentem magam,kicsit mar hianyzik a napi rutin :)
2011. aug. 25. 23:42
 12/23 anonim ***** válasza:
79%

K*rvára nem várom, azon gondolkodom, hányan haltak meg a kedves osztálytársaim közül nyáron alkoholmérgezésben vagy hány kondis p*csnek mondta be a szíve az unalmast a szteroidok miatt. Nem vagyok kedves :(

Én is azt gondoltam, hogy egy olyan jó hírű gimnáziumban, ahova engem vettek fel, majd normális és kulturált emberek lesznek. Tévedtem. Ha "lúzer típus" voltál általánosban, nagyon kell küszködnöd, hogy beilleszkedj. Pénz számít meg a külső, akkor reménykedj ha igazi partiarc tudsz lenni lehetőleg tele márkás göncökkel.

2011. aug. 26. 00:45
 13/23 anonim válasza:
83%
Naaa hát ezek a válaszok nem nagyon tetszettek..:S:) én várom, most megyek énis gimibe..vagyis szakközépbe az osztálytársaik jófejek és a tárgyak is jól hangzanak. Egyébként jó, hogy új társaságba kerülsz, rajtad áll, hogy milyennek mutatod be magad, most egy új ember lehetsz akár:)az új oszttársaid nem tudák milyen volt a régi sulid, szóval hjrá:) 14/L
2011. aug. 26. 01:17
 14/23 anonim ***** válasza:
76%

Hátööö rohadtul nem várom. Gőzöm sincs, mivel telt el a nyaram, pedig nem unatkoztam itthon, ritka volt az olyan nap, hogy nem mentem senkivel sehová. Annyi mindent kellene még pótolni, kismilliárd tervem volt a barátaimmal, ráadásul nem folytatódhat ez így. Délig aludni, 2.3 körül elmenni, este hazaérni- ezt nehezen tudom kivitelezni, mikor ott penészedek a padokban és még vár egy csomó tanulnivaló.

Amúgy ha lúzer voltál általánosban, megnyugtatlak, az is maradsz, ha nem változol. Én is az voltam, igaz, még 8-ba megyek, de kisgimi, szóval nekem nem lesz olyan hatalmas meglepetés semmi. Itt azért nem vagyok az, de az én személyiségem is megváltozott elég rendesen, a kettőnek meg lehet köze egymáshoz.

Amúgy erről annyit, van egy osztálytársam, soron kívül vették fel, áltsuliban sokan piszkálták, átjött osztályunkba, hogy élhetőbb környezetbe kerüljön. Addig nem volt sok balhé, de onnantól hogy meglátták a sulifolyosón reggel, ő lett a célpont, az is maradt. És az a legviccesebb, hogy másfél év alatt nem bírt beilleszkedni. Vele is szemetek, azt elismerem, de mi is próbáltunk segíteni, megvédeni, beszélgetni vele, korrepetálni, hogy felzárkózzon, de semmi. Ha leszállnak róla, elcseszi, mert akkor ő próbál menő lenni és ott liheg a nyakukban, ha beszélgetni próbálsz vele akkor ahhoz valami hihetetlen türelem kell, mert nekem rendesen felb*szódik az agyam, ha kérdezek valamit és bólogat meg vihorászik, zavarba jön, de normálisan beszélni én még nem hallottam... Persze, bunkóság hogy rászálltak, a de részben ő is hibás, és addig nem fog javulni a helyzet...

14/L

2011. aug. 26. 08:39
 15/23 anonim ***** válasza:
84%

Mi az a szöveg,hogy ha álltalánosban lúzer voltál gimibe is az leszel,ilyenkor adok hálát az égnek,hogy faluban lakok és

és kisvárosba járunk gimibe!!!

Szerintem nagyon helyes a hozzáálásod,ne mutass más embert,mint aki vagy,de azért próbálj igazdni az emberekhez,na mindegy nem ez volt a kérdés.

Minimális szinten várom,de nem szeretnék tanulni este meg ilyenek..Az osztályom elég jó,vannak jófej emberek benne mindig lehet valakin röhögni,de azért inkább maradnék még szüneten!!:)

2011. aug. 26. 08:52
 16/23 anonim ***** válasza:
100%

Nem várom :( Most leszek végzős (13adikos) és tudod jól minden gyerek felnőtt akar lenni. Anno én is, hogy felnőttnek milyen jó lesz... a lóf*szt. Most , hogy 1 évem van és utána lehet belépek a munka világában nagyon visszasírom az iskolát. Bár apám mondta, hogy még 1 szakmát ha akarok rakjak le és ezt megfontolom addig is nyerek 2-3 évet :D minimum. Aztán majd eldöntöm mit kezdjek magammal.

18f

2011. aug. 26. 09:01
 17/23 anonim ***** válasza:
100%

Én mindig várom de talán az ősz miatt mert szeretem amikor befűtünk fával :D (piromániás vagyok)!De én tavaly nagyot csalódtam az osztályomban.Sok hülye volt egy rakáson :D (tisztelet a kivételnek 5-6 fő a 30-ból) de most már megszoktak(tam) őket és van egy két haverom.Sok sikert! :)

15/F

2011. aug. 26. 09:07
 18/23 anonim ***** válasza:
100%
persze,hogy várom,úgy mint a havi bajom...xD
2011. aug. 26. 20:50
 19/23 Ciossa ***** válasza:
100%

Én várom,igaz,csak a haverok miatt.:D

Oké,ez nem teljesen igaz,végre jön a második nyelv,az olasz tanulás is*.*

Szóval jó lesz ez:D

2011. aug. 27. 11:27
 20/23 anonim ***** válasza:
100%
jaaa mindenki várja ezerrel azt már két hónap után nyavajognak hogy mikor lesz máááár véééégeee?
2011. aug. 27. 11:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!