Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Anyukák! Ti mit éreztetek,...

Anyukák! Ti mit éreztetek, amikor a kamasz fiatok először szólt, hogy szeretné, ha nálatok aludna a barátnője?

Figyelt kérdés

Én bevallom őszintén, picit féltékeny vagyok, most érzem igazán, hogy olyan hirtelen elmúlnak az évek, és a gyerkőc már lassan nem is gyerek... Most 14 éves, fél éve van 'barátnője', akivel eddig csak mozizni, dvd-zni, lógni jártak el, és semmi komolyabb nem volt. (A lány is 14 éves.) Most viszont szerette volna, ha a lány nálunk aludhatna, amire én rá is bólintottam, hiszen örülök, hogy továbbra is a bizalmába fogad, és elmondja, mit szeretne, de mégis picit korainak tartom. Férjem azt mondta, hogy egy ártatlan együtt alvásban még nincsen semmi, hagyjuk őket, és még ha történne is valami komolyabb, legalább tudjuk, hogy nem egy parkban, vagy akárhol... Igazat adtam ebben, a lány tegnap előtt itt is aludt nálunk, nagyon közvetlenek voltak velünk, még vacsorázni is velünk együtt akartak, aztán vacsora után ők felmentek a szobába dvdzni. Reggel a kiscsaj meg is köszönte, hogy nálunk lehetett, én mondtam, hogy gyere máskor is, majd a fiam hazakísérte.

Tudom, hogy ez az élet rendje, de úgy összeszorult a szívem, amikor elindultak a lányhoz, csak arra gondoltam, hogy vajon mikor fog végleg elköltözni.

Csak én vagyok ennyire érzékeny, vagy ilyenen minden anyuka átesik?

2011. aug. 24. 13:54
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
az ötödik válaszoló vagyok.Sajnos felgyorsult a világ,és ha a fiatalok elhatározták(nem csak ők)akkor ha fejre állsz is szexelni fognak,kedves utolsó válaszoló.Ez valóban ijesztő.Ezért egy szülő annyit tehet.hogy kellően felvilágosít és támogat inkább,mint hogy diszkó mögött,parkban "mittudoménholdeúgyis" megoldják.És ezt a kérdező meg is tette,remélhetőleg a lány szülei is!Én ezt nem érzem felelőtlenségnek,ha már itt tartanak,valóban kissé korán.Mint írtam két kicsi fiam van,de egyenlőre elméleti síkon ez a hozzáállás szimpatikus az anyuka részéről.
2011. aug. 25. 16:20
 22/29 anonim ***** válasza:
0%

Akkor biztos az én, és a baráti köröm is UFO-k vagyunk, vagy nagyon rossz nevelést kaptunk, hogy eszünkbe sem jutott, sem a pasizás/csajozás, sem a szexelés...

Attól még, hogy a világban mindenki iszik, cigizik és drogozik nem kell azt nekem támogatni, ugyanez vonatkozik a szexre is. Majd ha teherbe esik a leányzó kíváncsi vagyok mi lesz, végülis nektek könnyű, nektek fiatok van...(védekezés ide vagy oda az bizony becsúszhat). Az a véleményem, hogy normális nevelés mellett ilyen korban nem téma sem a járás, sem a szex, nagyon korai.

2011. aug. 25. 20:17
 23/29 A kérdező kommentje:
Akkor kérdem Tőled: hány éves a gyereked? hogyan tiltod meg neki, hogy ne pasizzon/csajozzon, illetve az is érdekelne, hogy mennyire haragszik rád emiatt?
2011. aug. 26. 08:15
 24/29 A kérdező kommentje:
Annyit még hozzátennék, hogy biztosan nem 14 éves gyereked van, mert akkor tudnád, hogy a mai 13-14 évesek már általában túl vannak nem egy olyan részeg estén, ami egy felnőttnek is sok lenne..., sokan közülük már dohányoznak, trágárabban beszélnek, mint a kamionosok, a lányok rosszabbul öltöznek, mint az útszéliek, és még sorolhatnám. Örülök, hogy értelmes, és az eszét használni tudó srácot neveltünk a fiunkból, akiben maximálisan megbízhatunk.
2011. aug. 26. 08:25
 25/29 anonim ***** válasza:
69%
Jo szulok vagytok
2011. aug. 29. 08:54
 26/29 anonim ***** válasza:
58%
komolyan monodm, te nagyon jófej vagy.
2011. nov. 27. 18:48
 27/29 anonim válasza:
48%

szia!

Bár nekem is nagyon jó a kapcsolatom a szüleimmel, mégis jó ilyet olvasni :) 15 éves lány vagyok, 19 éves barátom van :) Szüleim nagyon nyíltak, nem ellenezték :) Ha majd elér odáig a kapcsolatunk hogy együtt is alszunk, remélem az én szüleim is így fognak reagálni rá :) Nagyon jó szülő vagy:)

2012. ápr. 29. 20:39
 28/29 anonim ***** válasza:
48%

#3-as Nem tudtál aludni, h a 16 éves lányod a barátjával alszik?? Te 15 évesen szülted a tiédet amennyiben 31 éves vagy!

A Kérdező szerintem teljesen normális, jó anya vagy!

2012. okt. 14. 16:15
 29/29 A kérdező kommentje:
Köszi! Azóta már megedződtem! :)
2012. nov. 8. 11:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!