Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Szerintetek az ciki ha egy 15...

Szerintetek az ciki ha egy 15 évvel idősebb pasiba szerelmes egy 15 éves lány?

Figyelt kérdés
Írjátok le légy szíves, hogy mit gondoltok róla, és, hogy mit kellene tennem....
2011. aug. 23. 19:32
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
79%
NEm hiszem , hogy nagyon ciki, én is így voltam eleinte . Nem rég új szoszédunk lett és bele zúgtam... , aztán ahogy egyre többet láttam , mrgtudtam róla , már nem érdekelt. Szerintem ez csak olyan pillanat szerelem , amiben ott van egy kis kiváncsiság , vagy , nekem például azért tetszett mert olyan titokzatosnak tűnt.
2011. aug. 29. 16:00
 22/23 viki1208 válasza:

Egyátalán nem ciki, énis így vagyok vele 33 éves a pasi és már tetszik nekem legalább 1 éve.

Szoktunk beszélni,stb. Szokott velem kedveskedni is meg minden,...egyszerűen nem tudom miért tetszik, nem tudom elmagyarázni, csak oda vagyok érte és kész😊💖

14/L

2016. máj. 11. 16:14
 23/23 anonim válasza:
figyelj, én szerintem inkább bele se kezdek. annyit tudok mondani hogy anyám 16 éves volt amikor apám 30, akkor találkoztak először azóta együtt vannak. én tényleg próbálok nem elítélni senkit, feminista vagyok. De azért lehetséges hogy egy kicsit sok az évkülönbség.
2021. aug. 9. 22:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!