Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Szerintetek az ciki ha egy 15...

Szerintetek az ciki ha egy 15 évvel idősebb pasiba szerelmes egy 15 éves lány?

Figyelt kérdés
Írjátok le légy szíves, hogy mit gondoltok róla, és, hogy mit kellene tennem....
2011. aug. 23. 19:32
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
100%
kedves utolsó, korod és nemed mindent megmagyaráz :) jobb ha tudod, a korodbeli lányok többsége igenis plátói szerelmet táplál egy híres ember felé. nem arra várnak, hogy majd feleségül veszik őket, egyszerűen csak ilyenek a lányok. álmodoznak.
2011. aug. 24. 10:13
 12/23 anonim ***** válasza:
100%
En 14-15 evesen teljesen odavoltam egy 40 eves tanaromert.na bumm :) szerintem amig nem reklamozza egy lany hogy igy meg ugy szeret egy 30as hapsit,es azert valahol melyen -ha tenyleg belegondol a dologba- erzi,hogy az altala -marmint a lany altal- erzett szerelem nem egy halalosan komoly dolog,es nem lesz ebbol kapcsolat,addig nincs ezzel semmi gond :)
2011. aug. 24. 18:16
 13/23 anonim ***** válasza:
88%
ez csak gyerekszerelem, a lényeg ne gyere vele össze mert az már nagyon gáz,nem való neked egy felnőtt még gyerek vagy ráadásul 30éves pasi beteg ha egy kislány kell neki
2011. aug. 24. 23:04
 14/23 anonim ***** válasza:
100%

cikinek nem ciki,de nem alapozz rá semmit! egy 30 éves nem arra vágyik mint egy 15 éves! A barátnőm 15 évesen szeretett bele egy nála 10 évvel idősebb pasiba, azóta is azt kergeti sztem(bár már rég nem találkoztam vele), teljesen feleslegesen!

Keress olyat aki korod beli!

2011. aug. 27. 13:11
 15/23 anonim ***** válasza:
100%
Igen az !!! Szerintem felejtsd el és keres magadhoz illőt !
2011. aug. 27. 15:53
 16/23 anonim ***** válasza:
Én nem tudom 15 évesen mit lehet látni egy 30 éves pasiban. Persze a te szemeddel nézve talán más, de szerintem nem éri meg, mert mire te idősebb leszel addigra ő megöregszik, és te se akarsz majd egy öregember mellett élni.
2011. aug. 27. 15:57
 17/23 anonim ***** válasza:
88%
És megint én, az utolsóhoz még hozzáfűzném, hogyha meg nem tart olyan sokáig, akkor pláne nem éri meg. Egy 30 éves pasi már többre vágyik.
2011. aug. 27. 15:59
 18/23 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem sem gáz, amíg plátói, tiniszerelem.

Viszont ha már kapcsolat is lenne..na az már nem lenne túl egészséges.

Idősebb korban egyáltalán nem gond 15 év korkülönbség, de ilyen fiatalon még nem hiszem, hogy normálisan működhetne egy kapcsolat, hiszen 15 évesen gyakorlatilag még gyermek a lány, és 30 évesen már nagyon is felnőtt férfi a fiú.

2011. aug. 28. 08:01
 19/23 anonim ***** válasza:
100%

úristen..már miért lenne ciki?szerintem minden tini volt már így,hogy egy sokkal idősebb pasiba volt "szerelmes".De amúgy ez nem szerelem,bármennyire is annak tűnik.Ez csak ilyen plátói dolog,esetleg rajongás,tisztelet.

pl.én,14 évesen,a kedvenc rocksztáromért vagyok teljesen oda,állandóan videókat nézegetek róla,vele álmodok,pedig a pasi már 36 éves,4 gyereke van,felesége,és teli van tetkókkal.(amúgy Chester Bennington az illető,a Linkin Park énekese..:$)Nálam az úgy kezdődött,hogy először teljesen beleszerettem a hangjába,aztán rengeteg mindent olvastam róla,elkezdtem tisztelni,amiért leállt a cuccal(megvolt az oka,hogy miért szokott rá)aztán interjúkat olvastam róla,majd vicces videókat néztem róla a neten,amiket feltöltött..

nyugi,szerintem ez majd elmúlik.addig tényleg nem ciki az eset,amíg nem akar ő is tőled valamit,és össze nem jöttök.

2011. aug. 28. 09:33
 20/23 anonim ***** válasza:
20%

amíg plátói,és magadba tartod,addig nem(persze nem így hogy a neten névtelenül benyögöd,mert így úgyse tudják hogy kivagy)....majd meglátod hogy mit hoz a jövő...lehet hogy 25 évesem megtalálod életed szerelmét,gyermekeit apját aki 2 évvel fiatalabb nálad vagy öregebb 10 évvel...

13/L

2011. aug. 28. 20:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!