Szerintetek az ciki ha egy 15 évvel idősebb pasiba szerelmes egy 15 éves lány?
cikinek nem ciki,de nem alapozz rá semmit! egy 30 éves nem arra vágyik mint egy 15 éves! A barátnőm 15 évesen szeretett bele egy nála 10 évvel idősebb pasiba, azóta is azt kergeti sztem(bár már rég nem találkoztam vele), teljesen feleslegesen!
Keress olyat aki korod beli!
Szerintem sem gáz, amíg plátói, tiniszerelem.
Viszont ha már kapcsolat is lenne..na az már nem lenne túl egészséges.
Idősebb korban egyáltalán nem gond 15 év korkülönbség, de ilyen fiatalon még nem hiszem, hogy normálisan működhetne egy kapcsolat, hiszen 15 évesen gyakorlatilag még gyermek a lány, és 30 évesen már nagyon is felnőtt férfi a fiú.
úristen..már miért lenne ciki?szerintem minden tini volt már így,hogy egy sokkal idősebb pasiba volt "szerelmes".De amúgy ez nem szerelem,bármennyire is annak tűnik.Ez csak ilyen plátói dolog,esetleg rajongás,tisztelet.
pl.én,14 évesen,a kedvenc rocksztáromért vagyok teljesen oda,állandóan videókat nézegetek róla,vele álmodok,pedig a pasi már 36 éves,4 gyereke van,felesége,és teli van tetkókkal.(amúgy Chester Bennington az illető,a Linkin Park énekese..:$)Nálam az úgy kezdődött,hogy először teljesen beleszerettem a hangjába,aztán rengeteg mindent olvastam róla,elkezdtem tisztelni,amiért leállt a cuccal(megvolt az oka,hogy miért szokott rá)aztán interjúkat olvastam róla,majd vicces videókat néztem róla a neten,amiket feltöltött..
nyugi,szerintem ez majd elmúlik.addig tényleg nem ciki az eset,amíg nem akar ő is tőled valamit,és össze nem jöttök.
amíg plátói,és magadba tartod,addig nem(persze nem így hogy a neten névtelenül benyögöd,mert így úgyse tudják hogy kivagy)....majd meglátod hogy mit hoz a jövő...lehet hogy 25 évesem megtalálod életed szerelmét,gyermekeit apját aki 2 évvel fiatalabb nálad vagy öregebb 10 évvel...
13/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!