Mi lesz ott? X'D 13/L
Most megyek 8.osztályba:D.és év végén mondta a tanár hogy következő évben(most nyolcadikba)lesz felvilágosítás(gondolom a szexről,meg ilyesmikről...xD).Szóval oda hogy készüljek fel?Vagyis miről lesz szó?adnak valamit?(óvszer,vagy akármit?):DxD kíváncsi vagyok:D.Mi lesz ott?
3/L^^
Nekünk több évben is volt 2-3 óra, nem kaptunk gumit, pówer pojnt volt, duma is.
Fogadni merek, hogy a mateknál sokkal jobban fog tetszeni.
áh milyen öreg vagyok...
nekünk volt 6.-ba 1 óra a menstruációról meg a nemi szervekről mutogatott a védőnő képeket (annak része hogy történik az stb.)kaptunk egy kis csomagot abba volt különböző betét egy kis füzet ami leírt mindent és ugyan ez volt hetedikbe is de azt nem értem hogy a fiúkat mért küldték át másik osztályba (ők nem kaptak semmi felvilágosítást,aztán tőlünk kérdezték hogy mi volt mért kellet átmenniük más osztályba xD meg a betéteket nézték hogy miez talp betét? mi meg órákat röhögtünk xD)most megyek 8.-ba én is
bocs hogy hosszú lett!
14/L
Hát Igen értelen vagy, ha a szexuális témát viccesnek találod, olyannyira hogy xD minden második szavad...
Egyébként Mi az hogy Miről lesz szó? Hát a menstruációról, a szexről és egyéb intím témákról...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!