Én 9.-be megyek. Vettünk rengeteg füzetet, pár tollat, szövegkiemeleöt, radírt, vonalzókészletet, rotringot+hegyet, táskát, mappát, órarendet, füzet-és könyvborítót, címkét, és órarendet. Szinte minden megvan, rengeteg cucc van pluszba is, így semmiböl nem kell év közben újat venni. :) Még fogok venni egy jegzetfüzetet, egy kitüzöt a tolltartómra és egy tornacipöt, és teljesen készen fogok állni. :))
2011. aug. 23. 01:00
12/15 anonim válasza:
Megmondom őszintén még szart se vettem.Az egész nyarat végigbuliztam,és csak most vettem észre,hogy mindjárt itt a vége...:(
Nem akarok sulit :/
De,hogy mit fogok venni?
Pár tollat,füzeteket,talán táskát,tolltartót majd kreálok magamnak.Mappám az van.
Füzeteket, cipőt, tornacsukát. Határidőnaplót kaptam nagypapámtól. Még kell egy napló, 10 db toll, egy farmer és ennyi. Táska van tavalyról, végzősként már nem rakok állatos vignettát, meg HM-s borítót a könyveimre, nem kell extra cucc.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Adataid védelme fontos számunkra!
Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.