Falazzak neki? Szerintetek ez meddig mehet még?
Figyelt kérdés
Van 1 nővérem, Hanna, és mostanában elég sokszor kizár a közös szobánkból, akkor a barátjával bemennek a szobába és órákig nem tudok bemenni. Tegnap a szüleink elmentek itthonról, a szitu ugyanez, csak elfelejtette bezárni az ajtót. És pont akkor nyitottam rájuk, amikor a srác a nővéremen feküdt. Azután a srác elment, a nővéremet megkérdeztem, hogy legalább védekeztek-e, ha már így jött ki, de azt mondta, hogy nem védekeztek.2011. aug. 21. 20:05
21/39 anonim válasza:
20 éves?? mi közöd hozzá,hogy mit csinál?? már nem kislány,tudja,hgy minek mi a következménye. x
22/39 A kérdező kommentje:
Például nem kéne kizárnia a közös szobánkból, és kéne segítenie, mert, amikor neki tört el valamije mindig segítettem neki.
2011. aug. 21. 21:20
23/39 anonim válasza:
Én elmondanám hogy kizár a szobából! Elég gusztustalan. Mi van ha a te ágyadat,vagy holmidat is "össze szexelik"?! Ha meg háborogna elmondanám mit csinál.
20évesen szexeljen,de ott ahol senkit nem zavar. Annyira felnőtt már,de arra nincs esze hogy védekezzen,és ne hozza kellemetlen helyzetbe a testvérét!
24/39 anonim válasza:
Én szólnék, már nem kicsi és szemét is veled, bár kitudja lehet, hogy akkor még hülyébb lesz veled...
25/39 anonim válasza:
Beszéld meg vele ezt a dolgot, mondd el neki őszintén, mi bánt. Ha van egy kis esze és szíve, megérti.
26/39 A kérdező kommentje:
Igazából én rendmániás vagyok és még az ágyneműmet is elrakom reggel, este meg előveszem. A nővérem szerint ő a mintanővér... Hát nem!
2011. aug. 21. 21:50
27/39 anonim válasza:
szerintem meg menjél ki szépen és bírd ki. felnőtt nő. tök normális hogy szexel, de ha egyszer nincs külön szobája hol csinálja? bokorban?az jobb lenne? nalátod... szüleidnek meg ne mondd el mert akkor meg csak mégjobban utálni fog.
jó, szemétség hogy kizár, de ha nincs más lehetőségük?
mi évekig parkokban meg próbafülkében csináltuk mert nem mertem kiküldeni a hugom a szobából.
28/39 A kérdező kommentje:
Jó, nekem is van barátom már 6 hónapja, mi egyszer feküdtünk le, akkor tudott róla a nővérem és nem a közös szobánkban csináltuk. Amúgy a barátja is ugyanitt lakik, ő egyedül van egy szobában, nyugodtan ott lehetnének, de igazából engem nem zavar, mert napközben a barátaimmal vagyok, de jól esne, ha a nővérem megint foglalkozna velem..
2011. aug. 21. 23:07
29/39 anonim válasza:
Azért az érdekes, hogy ha valaki gyereket akar, akkor sosem jön össze első próbálkozásra, de ha nem védekezik, pedig kéne, akkor rögtön terhes lesz...:)
30/39 anonim válasza:
-.-" ezt a kérdést már feltetted ugyanígy,csak akkor 14 voltál,ő 15 -.-" szánalom...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!