Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Hány percre mehet szoláriumba...

Hány percre mehet szoláriumba 15-15 éves lány (od)?

Figyelt kérdés
42.N
2011. márc. 8. 19:00
1 2
 1/15 A kérdező kommentje:
15-16, bocsánat :-))
2011. márc. 8. 19:01
 2/15 anonim ***** válasza:
100%

A szolárium szerintem nem korfüggő! Sőt.

Sokkal inkább függ a bőrtípusától, hogy mennyire fehér a bőre stb. Pl. a fehér, érzékeny bőrű, szeplős, vöröses hajú lányoknak nem annyira ajánlott a szoli..

2011. márc. 8. 20:00
 3/15 anonim ***** válasza:
100%
Nemtom mi szükség rá, ha 15 évesen kezdi, már 30 évesen ráncos lesz... Egyébként meg nem kortól függ, hanem hogy mennyire erős a szolárium, meg bőrtípusától.
2011. márc. 8. 20:41
 4/15 anonim ***** válasza:
100%
Egyetlen egyre sem, mivel Angliában betiltották 18 év alatt a bőrrák miatt. Úgyhogy én komolyan veszem ezt, hogy kockázatos.
2011. márc. 8. 21:21
 5/15 anonim ***** válasza:
75%

hát ha nekem lenne nem menne 1 percre sem. fölösleges szerintem, nyáron azért mikor megengedett (11előtt meg 17 után asszem) azért kimehetne napozni de azt sem engedném neki nagyon mert káros r*hadtul!

18f

2011. márc. 9. 13:21
 6/15 anonim ***** válasza:
100%

Én sem engedeném, főleg, hogy most majd pár hét múlva jön a jó idő, ki lehet menni a napra (bár sokáig az sem túl jó, de még mindig egészségesebb, mint a szolárium és ha nem viszi túlzásba még jót is tesz).

Nagyon tönkreteheti a bőrét, főleg ha ilyen korán elkezdi.

A bőrrák kockázatáról nem is beszélve...

Én 24 éves létemre még sohasem voltam szoláriumban, de nem is szándékozom menni.

L/24

2011. márc. 9. 13:32
 7/15 anonim ***** válasza:
100%

A kérdező nem azt kérdezte,hogy ki engedné és ki nem...

De egyébként a szoláriumba ki van írva(vagyis nálunk ki van )

2011. márc. 9. 15:44
 8/15 A kérdező kommentje:
Akkor inkább úgy kérdezném hogy a lányod hány percre megy?:)
2011. márc. 9. 17:51
 9/15 anonim ***** válasza:
46%

tudom a nyelvtan nem erősség ezen az oldalon, de a -hat, -het képző engedélyadásra/kérésre is használatos. Így a kérdés: Hány percre mehet a lány(od)- értelmezhető, hogy te, mint anyuka, mennyit engedélyezel.

A hány percre megy- a megfelelő kérdés arra, amire a kérdező kiváncsi. Talán egyértelműen kell feltenni a kérdést és akkor olyan válaszok érkeznek, amit vár a kérdező. Vagy a hány percre mehet egy 15-16 éves lány?

2011. márc. 9. 17:55
 10/15 A kérdező kommentje:
Igazából, akkor hány percre mehet az édesanyja szerint, és hány percre megy a tudta nélkül?!?! :-)
2011. márc. 9. 18:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!