Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Hány percre mehet szoláriumba...

Hány percre mehet szoláriumba 15-15 éves lány (od)?

Figyelt kérdés
42.N
2011. márc. 8. 19:00
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
54%

Én 15 éves vagyok :-)

2 hónapja járok kb. Eleinte egy 7percre jártam, egy héten kétszer! Így csináltam kb 2-3 hétig

Azóta 14 percre járok, ugyan úgy egy héten 2szer. De van, hogy csak egyszer. Attól függ, hogy érek rá :-)

És rajtam már a 3.alkalommal látszott, sosem égtem le :)

Elég jó bőröm van egyébként..

De én bioba járok :) Szerintem a te lányod/lányaid is abba menjenek !

Remélem segíthettem :-)

Ha van még bármi kérdésed, szívesen segítek !;-))

2011. márc. 9. 18:47
 12/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm , de nincsen kérdésem.Pontosan tudok mindent,hisz' én is járok.Az én lányom heti 2x-3x megy 12-15 percre,infraszoláriumba.
2011. márc. 9. 18:58
 13/15 anonim ***** válasza:
100%

Nálunk itthon van szolárium (anyukámé)

de nem nagyon használom, nem hogy heti 2-3× 14 perce úgy néznék ki 2 hónap után,mint egy cigány,már elnézést.

Nekem jó börőm van ami azt jelenti,hogy gyorsan barnulok..

Szerintem tök fölösleges olyan sokat szolizni.. anyum se szolizik sokkal többet.. és szép barna színe van..

15l

2011. márc. 9. 20:20
 14/15 anonim ***** válasza:
48%
Egyre se, ha rajtam múllik.
2011. márc. 10. 22:35
 15/15 anonim ***** válasza:
51%

Én heti 1x járok 12 percre, 17 éves vagyok. Szerintem a lányodnak heti egyszer kellene 8-9 percre mennie az elején.Utánna lehet picit több, de akkor sem nagyon mondanám 12 percnél többet. Persze ez leginkább bőrtípus függő. De ha csak pár percre megy az is hasznos, nekem pl nem jönnek ki a pattanásaim.

Persze bőrrákot okozhat, de a nap is, és a napfényből csomó d vitamin jut a szervezetedbe, ami meg gátolja a rák kialakulását.A bőrrákot meg UVA és UVB sugarak okozzák.De ha nem viszi túlzásba a szolizást nem lesz semmi baj.

2011. márc. 11. 15:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!