Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » 16 éves lányom siratja a...

16 éves lányom siratja a bögréjét. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
félórája elejtette a bögréjét és darabokra tört azóta csak sír, hogy neki már bögréje sincses, meg hogy ezután miből fog majd inni (üditőt is abból itta eddig) Van millió másik bögrénk, neki eddig is csak az kellett. javasoltam,hogy hétfőn megyünk és veszünk másikat. azt mondta nem kell, úgysem lehet már ilyet venni. (4. osztályos korában kapta az osztálytársaitól) Szép kis bögre volt azt be kell vallani(sötétkék volt, arany színű mintával a minta: Rák csillagjegy dátummal szép ki képpel), de szerintem a sírás túlzás. mit tegyek?
2011. aug. 19. 22:13
1 2 3 4
 31/35 anonim válasza:
0%
pofozd meg ha nem hagyja abba. :/ 12/L
2011. aug. 23. 02:01
 32/35 anonim ***** válasza:

"...A barátnőjével nem nagyon tudok beszélni, mert a telefonszáma nincsen meg, és ha a lányomtól kérem el, feltűnne neki..."

Facebook/iwiw?

Ott megtalálod a barátait és ha látható a commentek is sokat elárulnak.

Már ha tényleg ezt akarod...

2011. aug. 23. 02:50
 33/35 anonim válasza:
Vagy amikor ott van nállatok hívd félre vagy ha kimegy a lányod pl. a mosdóba addig gyorsan kérd el a számát:D
2011. aug. 23. 05:11
 34/35 kérdező111 válasza:
múltkor láttam egy dokumentum filmet az indiában élő 14éven aluli 10millót is meghaladó gyermekrabszolgákról...napi 16-18óra munka kaja épp h ne haljanak éhen, csont törés végtag elvesztésnél max kapnak egy kötést és 2-3nap pihenőt.mióta ezt láttam átértékeltem az életem, és rájöttem h a problémáim olyan szinten jelentéktelenek h az már nem is zavar. nem tudom a címét nem elejétől láttam, de ha tudsz keress rá és nézzétek meg együtt. persze nem kell tudnia h a bögre miatt...
2011. szept. 18. 15:51
 35/35 anonim ***** válasza:
óó ez nagyon szomorú történet sajnálom a bögrét én is sírnék
2011. nov. 18. 19:26
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!