16 éves lányom siratja a bögréjét. Mit tegyek?
Szerintem kérdezd meg h ugyan olyat akar-e, mert lehet h nem!
És: abban is lehet valami, aki azt írta h van más baja is, és ez csak az utolsó csepp volt!
Én is azzal értek egyet, hogy nem szabad belemenni abba hogy ez ennyire komoly dolog, mert azzal csak megerősíted ebben a téves képzetben.
Nyilván azért teljesen leszólni se kell és el kell ismerni az érzelmi értékét, de egynapos cirkuszt se szabad csinálni belőle és ebben partnernek lenni.
Mi lesz majd akkor ha egyszer tényleg lesz valami igazi baj? Öngyilkos lesz?
Az ilyen fájdalmak feloldását tanulja az ember, rutint szerez ebben, de az érzelmi értékek ilyen szintű túl játszása nem normális.
Értelmetlen szerintem venni ugyanolyan bögrét.
Talán jó is hogy történ egy ilyen eset, mert ez a szememben egyfajta figyelmeztetés, hogy lelkileg instabil a leányzó.
Közölte, hogy nem hogy ugyanolyat, de semmilyen másik bögrét nem akar...
Hagyom lenyugodni, majd holnap beszélek vele
Szerintem is értelmetlen ugyanolyan bögrét venni, mert hiába ugyanolyan, az már nem AZ a bögre, amihez őt emlékek fűzték.
A sírást egy bögre esetén kicsit magam részéről túlzásnak érzem, de lehet csak rég voltam már 16 :) viszont tény, hogy még nekem is tud "fájni" ha mondjuk összetörik egy olyan tárgy, amihez szoros érzelmi szálak fűznek, ill. nem a tárgyhoz, hanem az emlékhez, az emberhez, ami hozzá kötődik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!