Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » 16 éves lányom siratja a...

16 éves lányom siratja a bögréjét. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
félórája elejtette a bögréjét és darabokra tört azóta csak sír, hogy neki már bögréje sincses, meg hogy ezután miből fog majd inni (üditőt is abból itta eddig) Van millió másik bögrénk, neki eddig is csak az kellett. javasoltam,hogy hétfőn megyünk és veszünk másikat. azt mondta nem kell, úgysem lehet már ilyet venni. (4. osztályos korában kapta az osztálytársaitól) Szép kis bögre volt azt be kell vallani(sötétkék volt, arany színű mintával a minta: Rák csillagjegy dátummal szép ki képpel), de szerintem a sírás túlzás. mit tegyek?
2011. aug. 19. 22:13
1 2 3 4
 1/35 anonim ***** válasza:
93%
Megszerette és már nagyon kötődött hozzá. Szép emlékek is fűzhetik ahhoz a bögréhez így fáj elválnia tőle.
2011. aug. 19. 22:17
 2/35 anonim ***** válasza:
89%
Anyukám eltörte a gyerekkori méhecskés tányéromat amikor 10 éves voltam, azóta sem hevertem ki pedig 22 vok. Vannak olyan emlékek amik pótolhatatlanok, majd abbahagyja a sírást. De szerintem vegyél neki egy olyan bögrét, amin olyan minta van amit szeret pl micimackó, v nem tudom. Nem pótolhatja de lehet h az lesz a következő bögre.
2011. aug. 19. 22:18
 3/35 anonim ***** válasza:
48%

Jobb híján jó lecke a múlandóságról és az anyagias függésről.

Túl kell tudni lépni ezen, azért ez nem normális ebben a korban már.

Mondd meg neki, hogy az élet rengeteg bögréje fog eltörni még élete folyamán. :)

2011. aug. 19. 22:21
 4/35 anonim ***** válasza:
91%

Legyél megértő. Mondd meg neki, hogy elhiszed, hogy fáj neki, nagyon sajnálod, hogy eltört, de ilyenek sajnos megtörténnek.

Ne piszkáld azzal, hogy most minek sír, gyerekes, vagy ilyenek.

2011. aug. 19. 22:24
 5/35 anonim ***** válasza:
70%
Egy kicsit függő a tárgyak iránt. Ne vegye ilyen komolyan az ilyen kis semmi dolgokat mert mi lesz vele ha komoly dolog történik vele(pl. meghal valaki a családból, nem sikerül a felvételi) komoly depresszióba fog esni. Ez csak egy bögre egy tárgy majd kap másikat!!!!!!
2011. aug. 19. 22:24
 6/35 anonim ***** válasza:
81%
"neki már bögréje sincs" Valami nagy szívfájdalom van a háttérben, valami bántja, és még a bögre is eltört. Vegyél neki egy felnőttesebb bögrét és még valami ruhát kiengesztelésül, ja és kérdezd meg mi bántja még.
2011. aug. 19. 22:26
 7/35 anonim ***** válasza:
79%

Szia.Sajnos ezt már nem tudjátok helyrehozni,hagyd,hogy sirja ki magát,hátha segit.Amúgy szerintem lepd meg egy ilyen bögrével:

[link]

Biztos tetszene neki,igaz nem pótolja a régi bögréjét,de legalább látja,hogy igyekezel. :)

2011. aug. 19. 22:27
 8/35 anonim ***** válasza:
39%
Ilyen bögrét bármelyik száz forintos boltban kapsz... szimpla horoszkópos bögre...
2011. aug. 19. 22:28
 9/35 anonim ***** válasza:
94%
Ez nem csak egy tárgy, ez a lényeg, és hadd sírjon már! 16 éves a kamaszkori hangulat ingadozásokkal együtt!! És igen én is órákig sírtam a tányérom után 10 évesen, majd a kutyám után hónapokig 15 évesen és néha ha eszembe jut, most is! Mi a probléma? Az h tud szeretni? Ragaszkodni? Igenis kell! És aztán megsiratni, amit elvesztettünk, ez szerintem normális! Sokkal rosszabb az a közöny ami ma körülvesz minket!
2011. aug. 19. 22:29
 10/35 A kérdező kommentje:

Pontosan ugyan ilyen bögre volt, mint amit linket az utolsó előtti kommentelő!!!!

Már bement a szobájába, a bögre darabjait is bevitte magával. félek utána menni..

2011. aug. 19. 22:30
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!